Příspěvky uživatele - Tchořík

Poškození - nemoc mladého ořešáku, 11.11.2024
Děkuji. Tak tohoto škůdce vůbec neznám. Podívám se na ty rány víc zblízka, jestli tam najdu vajíčka. Jen ten trus mi úplně nesedí, to bych si myslela, že poznám. Ale nic není nemožné, zkontroluji ty rány.
Poškození - nemoc mladého ořešáku, 11.11.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu a předem za ní děkuji... Na jaře vysazený ořešák Mars. Po namrznutí krásně obrazil, celé léto rostl, ale teď po opadu listí jsem si všimla popraskané kůry na letorostech i na kmínku a takového jakéhosi bílého povlaku,... celý příspěvek >
Odrůda Pinova, 9.10.2015
Díky za porovnání koupených a vypěstovaný jablek. Jo jo, ta pevná dužnina mi vyhovuje a sladká chuť taky - nemám ráda kyseláče. Prostě je to jablko pro mě jako dělané
Odrůda Pinova, 6.10.2015
Nevím, nejsem odborník - možná to jsou ještě loňské zásoby - v těch skladech s chemií to možná vydrží několik let Je fakt, že po pár dnech doma se to nedalo srovnat s chutí a konzistencí jablka těsně po koupi... Chuť byla mdlejší a trošku to změklo... celý příspěvek >
Odrůda Pinova, 2.10.2015
Prosím, neměl by někdo rouby jabloně Pinova? Dnes jsem si je koupila v hypermarketu Albert a musím říct, že jsem dlouho neměla jablko, které by mi tak chutnalo. Každý má prostě jiné chutě a mě se koupená Pinova ze Slovenska do chutě vyloženě trefila... celý příspěvek >
Višeň Meteor Korai, 20.4.2012
Diky za zkušenost se skolkou ve Straznici. Bohuzel uz asi neposilaji :-(
Višeň Meteor Korai, 19.4.2012
Děkuji Vám za reakce. Možná, že tu? maďarskou mám jen ve špatných podmínkách - příliš sucho. Tu mám na zahradě v Plzni a opravdu je dost kyselá. Tchán má nejspíš také nějakou z těch maďarských, má mladší strom než já a o dost větší a višně jsou... celý příspěvek >
Višeň Meteor Korai, 19.4.2012
Dobrý den, narazila jsem na tuto odrůdu višně Meteor Korai, psalo se o ní, že je sladce navinulá, příjemné chuti, vhodná do všech oblastí. Prosím, máte s ní někdo zkušenosti? Nidke jinde, kromě tohoto popisu prodejce jsem se o ní moc nedočetla.... celý příspěvek >
houby z lesa na zahradě, 13.11.2008
Voda z prvniho vareni vaclavek se ma vylit a pak teprve uz povarene vaclavky dale zpracovavat. Nemely by se pridat syrove do polevky a tam varit. Alespon takhle jsem to slysela ja.
Meruňka na balkoně, 12.11.2008
Ty fotky vypadaji hodne katalogove, takze asi nebudou autenticke, z balkonu predchoziho prispevatele - skoda, rada bych ty stromky videla... Ja jsem sloupovitou jablon sehnala na vystave Hobby v Ceskych Budejovicich, nabizi je i v Plzni firma Fytos.... celý příspěvek >
výsadba nového stromu, 12.11.2008
A co zkusit na jiz rostouci podnoz nejakou odolnejsi odrudu naroubovat? Prijde mi skoda vykopavat jiz zakorenelou podnoz. I kdyz porizeni noveho stromku je jiste pohodlnejsi a bude i rychleji zapestovana korunka.
Kaštan jedlý, 11.11.2008
Tajemstvi to neni, je to pred 2. poliklinikou na Slovanech a jeden je taky pred bazenem na Slovanech. Ale jak rikam, plody byly male a jeste jsem pri jejich sberu vyslapla psi hovinko . Vy to v Plzni znate, nebo dokonce bydlite?
jak se zbavit mšicí na ibišku, 11.11.2008
Nejsem si jista, je to mozne. Ale uz jsem videla takto vyzrane housenky, msice a jinou podobnou hmyzenu. Tak jsem spis predpokladala - vzhledem k ubytkum jedincu na ibisku, ze je neco napadlo. Bohuzel jsem dnes slunecko nenasla, tak snad zitra.
odpuzovač koček, 11.11.2008
No, tak to je horsi. A co poridit sousedum poradneho hafana nebo vlastni cicinu?
komáří larvy - likvidace, 11.11.2008
Mam stejny zpusob likvidace komarich larev v sudu jako VasekB. Mam jen problem s prezimovanim rybek, ale jinak je to 100%   A do jezirka se rybky hodi uplne skvele...
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika