Příspěvky uživatele - 137.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hlína, 7.5.2008
Hlína ne ale zemina taktéž není přesné - lépěji: Humózní zemina, hlinitopísčitá zemina, jílovitá zemina... Substráty mají také netušené přívlastky - to ale aby se lépe prodávaly. Osobně dávám přednost hlíně z kopřiv. Bude to tedy správně humózní... celý příspěvek >
obarvení mulčovacích dřevěných štěpků, 7.5.2008
Dávám přednost fermežovce, odstín světlý dub... F.T.
pH, 7.5.2008
Vážení dotazuji se: Slyšela jsem, že kůra je lehce zásaditá a tudíž vylepšuje kyselou půdů, tedy odkyseluje (narozdíl např. od jehličí). Je to pravda? Jestli ano, do jaké míry se tak děje? ď. F.T.
obarvení mulčovacích dřevěných štěpků, 7.5.2008
Pardon, měla to být samozřejmě prodejna HORNBACH.
obarvení mulčovacích dřevěných štěpků, 7.5.2008
Ty obarvené dřevěné štěpky mne uvedly v úžas v Hormnbacu. Copak povětrnost tu barvu nezničí? Tam by možná dali info čím nato. Ale opravdová kůra se mi zdá příjemnější na pohled.
cibuloviny - a co po nich?, 7.5.2008
Já mám narcisy v pásech jako takové rádoby hranice proti hryzcům. A vedle mám čverec Acidantery bicilor a mezi sem tam červenooranžové fuchsie. Doufám v podzimní v podzně letní bílo - fialovo-oranž kombinaci. A potom za dalším pásem narcisů lilie, ty... celý příspěvek >
ocún, 7.5.2008
Já vím, škůdce člověk zbaští rybku FUGU (značně jedovatou), ví přesně kdy a jak správně nato... v dalekém Japonsku.  Ale proč by kočka domácí nemohla třeba chodit fetovat na záhon ocún? F.T.
Hryzec vodní, 7.5.2008
...NEŽERE narcisy, jsou tam velká pÍsmenka. Žere tigridie, a to bleskově...
Trvalka do stínu, 7.5.2008
Dotaz na begónie: Vlhko nebo sucho? F.T.
Trvalka do stínu, 6.5.2008
No jasně, barvínek! Vinca minor. Spolehlivá stínomilka, kyselejší půdu snese. F.T.
Trvalka do stínu, 6.5.2008
Díky. A ještě mne napadla do stínu: taková plazí se, rozrůstá, je stále-tmavo-zelená a teď má modré kvítky. Uchytí se pod lavičkou, v lese, téměř v šeru... Ta skleróza... mám to na... celý příspěvek >
Bergenie - chřadnutí listů, 6.5.2008
Bergenii mám na jednom místě desetiletí, vždy po mrazech vypadá na zajití - a v dubnu se listy zvednou. Fleky zatím neměla, ale hodně nezdravě vypadající listy bych kvapně ustřihávala, jsou-li ty fleky choroba, třeba se nerozšíří... F.T.
Hryzec vodní, 6.5.2008
Nedokázali byste prosím někdo vyjmenovat cibuloviny,  které NEŽERE hryzec vodní? Začnu: Narcis, krokus...??? Jednou jsem vyděla typy přímo v nějakém zahradnictví, nechce se mi financovat krmení pro tohoto živočicha... F.T.
Trvalka do stínu, 6.5.2008
Sloní ucho bude bergenie, také mi zní povědomně Astilbe - to je prosím česky co? Nevím, jestli mi astilbe už někde neroste, též mám totiž půl zahrádky ve stínu.
Dicentra (srdíčko) a orlíček z babiččiny zahrádky, 6.5.2008
Díky, to jsem nevěděla, oboje má listy dekorativní. Ale info mne potěšila a duch svatý osvítil při zahradničení, protože čistě náhodně jsem před srdíčko zapíchala 10 cibulí tigridií a nad to zasela ten orlíček. Ten orlíček- vzejde-li - půjde jinam a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika