|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 3.8.2019 Já pořád čekám, že se mně vzpamatuje ten stromek z Čaklova. V Bratislavě Burbank určitě předvede to nejlepší, co v něm je, pane mino. |  | Redhaven, 3.8.2019  Dalo by se říct, že REDHAVEN je první pořádná broskev v sezóně? |  |
|  | Sunhaven, 2.8.2019 Fotky, pane MH, přidejte fotky. Fairhaven i Redhaven. A víc fotek Sunhavenu. Díky. |  | Jakou pozdní odrůdu broskvoně?, 2.8.2019 Diana by pravděpodobně nebyla tak krásně vybarvená, jako má paní ty broskve na fotce. |  | Royal Glory a spol, 2.8.2019 No, broskve to sou každopádně krásný, to se musí nechat. |  | Flamingo, 2.8.2019  Já jsem objevil v jednom z prvních zralých plodů dokonce "horkastú príchut", což se mně ještě nestalo. U FLAMINGA to nebývá zvykem. |  | Avalon Pride, 26.7.2019  pan Petr z Pardubic: obrázek kocoura nemám, po narození kotíků se odstěhoval.
To nevadí, pane 168.81, ale, myslím, že si na Avalonech pochutnáte. Před pár dny jsem koštoval první, alespoň trochu zralejší plod a výraznější broskvová chuť z... celý příspěvek > |  | Harogem a Bergeron, 26.7.2019  Dobrý den. Samozřejmě, že vyfocené plody ve spodní části kmenu nejsou ještě zralé, ovšem první spadlé Harogemy z vyšších pater naznačují, že HAROGEM bude opět vynikající. Možná vůbec jedna z nejchutnějších meruněk. Na rozdíl třeba od HARCOTU zdaleka... celý příspěvek > |  | Herman, 26.7.2019  Fotek geniálního HERMANU bude ještě povíce. Tuhle švédskou odrůdu si nemůžu vynachválit. Jsou to nejranější slívy velmi pěkného vzhledu a dobře aromatické švestkové chuti. Čím je více žlutá dužnina plodů, tím je chuť lepší - švestkovitější. Včasně... celý příspěvek > |  | Albatros, 26.7.2019 Takže taky pochvalte pana Čejku, jako pan Mikeš13 ve vlákně velmi rané broskve, kde chválí LUNU. U mě bude vrcholem bělomasé sezóny až MARIA BIANCA, která má letos slušných pár broskví. |  |
|  | Favorita Morettini 3, 26.7.2019 Favorita Morettini III má oproti broskvoním zrajícím před ní a těsně po ní v chuti ještě něco navíc. Snad by se to dalo nazvat určitou kvalitou pozdnějších srpnových odrůd. |  | Juna, 26.7.2019 U JUNY nic nového, ta zvláštní příchuť se nikam neztratila. Když porovnám první spadlé Katinky s Junou, tak mně připadá, že Juna si s Katinky vypíchla určitou její příchuť až moc výrazně. Juna je Katinka, ale trochu jinak. Katinka prozatím dokáže v... celý příspěvek > |  | Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 25.7.2019  Kroužky na slupce (PPV) mám na Harnasu každoročně, přesto se letos poprvé dostavila výborná chuť. |  | Royal Glory a spol, 25.7.2019 Že by přece jen? Divím se, že na jaře nezmrzly. Mám na dvou stromcích celkem dva plody. |  | Sunhaven, 25.7.2019 SUNHAVEN letos pecka. Plná, výrazná, navinule broskvová chuťovka. Prostě dobrá silná aromatická "káva". Škoda, že bylo jen pár plodů na starém skomírajícím stromě. Takže si zřejmě pochutnáte, pane MH. |  |
 |
|
|
|