Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 3.8.2019
Já pořád čekám, že se mně vzpamatuje ten stromek z Čaklova. V Bratislavě Burbank určitě předvede to nejlepší, co v něm je, pane mino. 
Redhaven, 3.8.2019 Obsahuje fotku
Dalo by se říct, že REDHAVEN je první pořádná broskev v sezóně? 
Sunhaven, 2.8.2019
Fotky, pane MH, přidejte fotky. Fairhaven i Redhaven. A víc fotek Sunhavenu. Díky.
Jakou pozdní odrůdu broskvoně?, 2.8.2019
Diana by pravděpodobně nebyla tak krásně vybarvená, jako má paní ty broskve na fotce. 
Royal Glory a spol, 2.8.2019
No, broskve to sou každopádně krásný, to se musí nechat. 
Flamingo, 2.8.2019 Obsahuje fotku
Já jsem objevil v jednom z prvních zralých plodů dokonce "horkastú príchut", což se mně ještě nestalo. U FLAMINGA to nebývá zvykem.
Avalon Pride, 26.7.2019 Obsahuje fotku
pan Petr z Pardubic: obrázek kocoura nemám, po narození kotíků se odstěhoval. To nevadí, pane 168.81, ale, myslím, že si na Avalonech pochutnáte. Před pár dny jsem koštoval první, alespoň trochu zralejší plod a výraznější broskvová chuť z... celý příspěvek >
Harogem a Bergeron, 26.7.2019 Obsahuje fotku
Dobrý den. Samozřejmě, že vyfocené plody ve spodní části kmenu nejsou ještě zralé, ovšem první spadlé Harogemy z vyšších pater naznačují, že HAROGEM bude opět vynikající. Možná vůbec jedna z nejchutnějších meruněk. Na rozdíl třeba od HARCOTU zdaleka... celý příspěvek >
Herman, 26.7.2019 Obsahuje fotku
Fotek geniálního HERMANU bude ještě povíce. Tuhle švédskou odrůdu si nemůžu vynachválit. Jsou to nejranější slívy velmi pěkného vzhledu a dobře aromatické švestkové chuti. Čím je více žlutá dužnina plodů, tím je chuť lepší - švestkovitější. Včasně... celý příspěvek >
Albatros, 26.7.2019
Takže taky pochvalte pana Čejku, jako pan Mikeš13 ve vlákně velmi rané broskve, kde chválí LUNU. U mě bude vrcholem bělomasé sezóny až MARIA BIANCA, která má letos slušných pár broskví. 
Favorita Morettini 3, 26.7.2019
Favorita Morettini III má oproti broskvoním zrajícím před ní a těsně po ní v chuti ještě něco navíc. Snad by se to dalo nazvat určitou kvalitou pozdnějších srpnových odrůd.
Juna, 26.7.2019
U JUNY nic nového, ta zvláštní příchuť se nikam neztratila. Když porovnám první spadlé Katinky s Junou, tak mně připadá, že Juna si s Katinky vypíchla určitou její příchuť až moc výrazně. Juna je Katinka, ale trochu jinak. Katinka prozatím dokáže v... celý příspěvek >
Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 25.7.2019 Obsahuje fotku
Kroužky na slupce (PPV) mám na Harnasu každoročně, přesto se letos poprvé dostavila výborná chuť. 
Royal Glory a spol, 25.7.2019
Že by přece jen? Divím se, že na jaře nezmrzly. Mám na dvou stromcích celkem dva plody.
Sunhaven, 25.7.2019
SUNHAVEN letos pecka. Plná, výrazná, navinule broskvová chuťovka. Prostě dobrá silná aromatická "káva". Škoda, že bylo jen pár plodů na starém skomírajícím stromě. Takže si zřejmě pochutnáte, pane MH. 
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika