Příspěvky uživatele - 168.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mulčování pod stromy, 16.3.2022
Dělám zahrady více než 30 let a tu textílii rozhodně ne. Když dáte mulč alespoň 5 cm tak zespodu plevel růst nebude a větrem se tam bude usazovat ať tam ta textílie je nebo není. Neposlouchejte rady SPCH, možná na to také jednou přijde. Ještě před... celý příspěvek >
Mulčování pod stromy, 15.3.2022
Hlavně tam nedávejte netkanou textílii. Viděl jsem už do záhonů po vyndání netkané textílie i po desíti letech. Pod textílií je úplně mrtvá zem, kde nelezou ani žížaly. Plevel vám bude růst i na textílii, jak mezi kačírkem tak i na štěpce. Rozdíl je... celý příspěvek >
Podchozí muchovník k zastínění, 7.2.2022
Muchovník lamarkův by byl asi nejlepší. Dorůstá 4-5 m a plody má drobnější než muchovník olšolistý a kanadský, které jsou i trochu menší. Na chuť bych řekl, že je lamarkův nejlepší, ale plody jsou drobné. Pěkně kvete a je to vícekmenný keř.
Červený angrešt, 4.2.2022
Jak už jsem psal Redeva a Karát.
Červený angrešt, 3.2.2022
Mám osm angreštů na zahradě (Redeva, Karát, Hinnonmaki rot, Niesluchowski, Skvost, Invicta, Rixanta, Černý neguš) a nikdy jsem ničím nestříkal a nikdy jsem neměl padlí. Mám je nejméně 15 let ve výšce 720 m nad mořem. Dříve jsem měl Zlatý fík,... celý příspěvek >
Červený angrešt, 31.1.2022
Angrešt Niesluchowski a Hinnonmaki rot mám také, jsou sice rezistentní, ale mají malé plody. To ten Karát a Redeva mají velké, ale mají tužší slupku. Karát nám vydrží na stromku do konce srpna.
Červený angrešt, 29.1.2022
Za mě je nejlepší Redeva, nebo Karát, ten je pozdní a skoro bez trnů a je pozdnější.
Program na návrh zahrady, 25.1.2021
Má s tímto programem Realtime Landscaping Architect někdo zkušenosti?
Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 28.9.2017
U mě jednoznačně nejlepší Jonagold.
Používáte drtič?, 9.9.2017
Ano toto je drť vyrobená rychloběžným drtičem, takovou dávám do kompostu. Když chci štěpku ke keřům, tak použiji pomaluběžný štěpkovač a mám z toho krásné špalíky.
Používáte drtič?, 7.9.2017
Štěpkovač sice drtí, ale vyrábí štěpku a to co seká vyrábí drť.
Používáte drtič?, 5.9.2017
Jak vám to máme všichni pořád vysvětlovat. Rychloběžný drtič dělá drť a pomaluběžný štěpkovač dělá štěpku. Myslím si, že byste měl změnit medikaci (je vidět, že ta stávající vám nepomáhá), a neotravovat pořád s nesmysly.
Jakou magnoili, 3.9.2017
Magnolie stelatta (hvězdovitá) je tak 3 metry vysoká, kvete tak měsíc, ale květy má bílé.
Používáte drtič?, 1.9.2017
Co to tady plácáte za nesmysly, jděte si koupit štěpku a uvidíte jak vypadá a potom zjistíte, že něco takového se rychloběžným drtičem udělat nedá. Vůbec nevíte o čem mluvíte.
Používáte drtič?, 31.8.2017
Přesně jak říká pan Vysloužli, jenom blázen může nazvat štěpkovačem rychloběžný drtič, který vše rozdrtí a rozseká na padrť.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika