Příspěvky uživatele - 175.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte, jak přihnojit živý plot, 25.6.2012
Dobrý večer. Mám asi 200 m živého plotu /smrk/. V druhém a třetím roce jsem ke každému stromečku na jaře přihodil špetku /3 -4 zrna / cereritu. Fungujeto.  Zdeněk 
Vrba kroucená - uschnutí, 22.6.2012
Dobrý večer. Tato vrba je nesmrtelná. Suchou část odřízněte a z živé části znova obrazí. Nový obrost si potom tvarujte k obrazu svému. Zdeněk
Pochlubte se svojí zahrádkou, 21.6.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Paní Lído smekám. Taky mám hodně plánú s potůčkem co teče kolem nás, ale po včerejšku je musím výrazně přehodnotit. Zdeněk
Poraďte prosím jehličnaté a listnaté trvalky do stínu, max. výšky 50 cm, 4.6.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer. V tomto místě si můžete udělat skalku, ale je třeba odebrat vrstvu materiálu - zeminy co je pod tou černou fólií. Prostě ten terém musíte snížit a odvodnit jinak vám bude vlhnout dům.  Jako ochranu proti plevelům použijte... celý příspěvek >
Světlušky 2012, 3.6.2012
Dobrý večer. Pepo, staré pařezy v noci svítí, né všechny. Mám pro to svoje vysvětlení. Člověk jsoucí nočním lesem má max. rozšířené zorničky, aby pohltil co nejvíce toho nic co je v tmané noci vidět. Staré pařezy mívají světle žlutohnědou barvu,... celý příspěvek >
Neznámý škůdce ve skleníku, 3.6.2012
Dobrý večer. Sežere na co přijde, obzvlášť mu chutnají kořínky ovocných stromů. Ochrana - pod celé základy skleníků, pařenišť se dává králíčí pletivo. Při větrání se do dveří skleníků dává pruh plexiskla, nebo polykarbonátu tak asi 40 - 60 cm. Po... celý příspěvek >
Dub mi pokaždé uschne, 29.5.2012
Dobrý večer. Já se taky přikláním k zasazení žaludů, ale dal bych je do drátěného králíčího pletiva. Vytvořil bych drátěnou krabičku a semena je třeba do této krabice doslova uzavřít a drátkem zašít dno i víčko. Potom si můžete být jist, že stromy... celý příspěvek >
Hrušeň - co je to?, 21.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Popsaná choroba vypadá takto? Zdeněk
Místnosti plné much - co s tím?, 21.5.2012
Dobrý večer. Okno neotvírejte, protože se vám tam naštěhuje kuna a to je opravdové neštěstí!!!  Mrtvé mouchy zametete a vysajete, ale kunu chlupatici smrdutou vyhnat to je problém. Zdeněk
Místnosti plné much - co s tím?, 19.5.2012
Dobrý večer. Musím vás ubezpečit, že je to normální. Moucha se vyhřívá na dřevěném obložení .  S ochlazováním se snaží jít za teplem a tím sjou různé "netěsnosti " v konstrukčním "obalu" budovy. Protože se zima zvětšuje, moucha leze dál a... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
Dobrý večer. Všichni chceme mít bohatou a krásnou úrodu. Je fak problém poručit rostlinkám, když je teplo a svítí sluníčko. Paní Lída se zmínila, že ji nepomrznul hrášek a to bez ochrany. Pokusím se navrhnout tuto věc: Vážení, napište co vám... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
Dobrý večer. V každém příspěvku se dočtu co všechno zmrzlo. Já bydlím na Šumavě a mráz je v   tuto dobu normálka. Předevčírem sněžilo. Při svých "zahrádkářských pokusech" musím s tím počítat a proto sázím na "jistotu" a nespěchám! Dále... celý příspěvek >
Nemocná hrušeň - co s tím?, 11.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Na přiložené fotce je moje hrušeň. Prosím o radu, co je to za nemoc a jak ji léčit. Předem děkuji - Zdeněk
Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Libore, nakos hodně trávy a dej ji mezi řádky, tak aby nakosená tráva přesahovala nakopčenou zeminu. Nově narostlá nať by měla být jakoby níž a tráva by měla vytvořit takové dva vyly. V průběhu dvou až tří dnů se tráva začne zapařovat a... celý příspěvek >
Přesazení vzrostlejšího javoru, 4.5.2012
Dobrý večer. Mám několik javorů jako bonsaje a stříhám je v podstatě kdykoliv a jsou bez problémů. Stálo by za to vyzkoušet odříznout jednu větev, která půjde pryč a zjistit jak se bude chovat míza u takto velkého stromu.  Přerušit všechny... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika