Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda révy Solaris, 29.8.2014
Krmení kosů v zimě je rovno ohřívání hadů v záňadří. Pomalu přestávám krmit i sýkory, lépe slouží rehkové a ti na zimu odletí.
Odolnost jahodníku proti mrazu, 25.8.2014
Máme měsíční jahody v kamenném korytě a prosperují dobře. V uvažovaném systému bude hlavní problém s vodou a zálivkou. Zásoba v substrátu bude malá a bude rychle vysychat.
Kdy založit trvalkovy záhon, 25.8.2014
Trvalky sázejte už teď, z jara pokvetou. Cibuloviny jsou jasné.
Jak ochránit zelí před běláskem zelným?, 25.8.2014
Příspěvek od Mimmo neříká, jak tu informaci využít a kde najít prdátora. Používám podobně jako RR. biologickou ochranu pomocí rehka zahradního nebo domácího či jakého s oranžovým ocáskem. Dvakrát zahnízdí za podbitím okapu, musím vydržet když mlátí... celý příspěvek >
Nepravidelny chod motora B&S, 20.8.2014
Zdochíná mi takhle Vari, asi máme ucpanou hlavní trysku. Před orbou to budu čistit.
Padlí, 20.8.2014
Jako druhý, první bioton, pak se to ostříhalo, narostlo, zplesnivělo, pak Discus, znova ostříhalo - roste jak divá, horizon a zatím bez výsledku.
Padlí, 20.8.2014
Aniž bych se chtěl mísit do sporu, abych nedostal po kebuli od obou jako Hrůza, zajímalo by mně spíš, co použít na růži. Jediná v řadě má úporné padlí už od jara, postřiky bio nebio a nelze se toho zbavit. Ostatní vedle jsou čisté, resp. zabral... celý příspěvek >
Zezelenání nových brambor, 19.8.2014
To máte taky trochu pravdu, ale nač dráždit hada bosou nohou, že. Mimoto zelené brambory moc dobře nechutnají. Vcelku to shrnul SfK.
Zezelenání nových brambor, 19.8.2014
Neměly by se, je v nich údajně moc solaninu. Záleží jak moc velká je zelená plocha. Malé neřešíme a odškrábem.
Jak rozmnožit keřový rybíz, 19.8.2014
Dovolím si poznámku k doporučenému nářadí. Já to vidím na sekyru, krumpáč či pořádnou motyku a i ten rýč.
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 18.8.2014
K použití u stromů, je nutné nějak chránit kmeny, nebo případný úlet postřiku na kmen nevadí? Co v malinách, má někdo zkušenost?
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 18.8.2014
Předběžné definitivní výsledky: V zelí naprosto skvělý, udrženo prakticky celou vegetaci čisté, sem tam škrábnuto plečkou. V česneku nic moc, musel se dvakrát plít. Na cestičkách prakticky bez účinku, dvakrát se musela seřezávata tráva. V listových a... celý příspěvek >
Problém s křovinořezem, 15.8.2014
Co jste jak přetěsnil? Jestli umíte přetěsnit motor, měl byste dokázat identifikovat problém.
Jak je to s dusíkatým vápnem, 14.8.2014
To máte nějaký uvědomělý a poslušný maliny. Mně taky neutíkají, nýbrž lezou. A slepičince jsou do malin požehnání. 
Cider, 14.8.2014
85 st a 20 minut není pasterizace, ale sterilace. Z hlediska domácího konzervování. Pro dalšího kolegu, pasterizací se žádný alkohol neztratí, provádí se za tlaku a pasterizují se třeba piva. Téměř všechna piva v hypermarketech jsou pasterizovaná.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika