Příspěvky uživatele - 78.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnědé konce letorostů u švestky, 26.6.2013
Mě letos hálčivec taky zlobí na nově vysazené Hagantě. Nejlepší je stříknout stromky před vypučením nějakým sirnatým postřikem, ale fakt pořádně, letos jsem to udělal zběžně a hálčivec jak vyšitý.
Krovinorez - namotava se trava, 17.6.2013
Já seču takovou trávu strunou. Motor Honda GX 25. Ale je potřeba trávu sekat nadvakrát-napřed tak v půlce srazit a pak odspoda. Při sekání odspoda se tráva motá. Tříramenným nožem vysekávám ostružiny na trávu se moc nehodí.
Chrudimská, 13.6.2013
Na podzim t.r. ji připravuje do nabídky Arbia Malenovice, tak ji asi pořídím.
Je to pilatka?, 6.5.2013
To by mohlo být něco podobného, Na pilatku mi to taky nepřipadá, protože ta vyžírá plůdky, ale já mám úplně ožrané a popadané květy. 
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 30.4.2013
Tady jde o to, že malopěstitelé při používání pesticidů často neberou ohledy jak na své okolí tak i na včelstva. Není problém vidět stříkat pesticidem pilatku přes poledne, kdy je vítr jak blázen a včely v nejvyšší aktivitě. Takový zahrádkář je... celý příspěvek >
Jak na aerifikaci? Čím?, 28.3.2013
Moc pěkné, škoda, že se to u nás moc neprodává v Anglii nebo ve státech se toho dá sehnat mraky, u nás skoro nic.
Kdy aplikovat jarní postřik sírou?, 13.3.2013
No až bude tepleji, počítám, že budu stříkat koncem března. Vloni jsem stříkal 22.3. a bylo to ok.
Bůček, 14.2.2013
Na sucho: Bůčky dobře nasolit směsí pragandy se solí (vetřít do masa), dát do ledničky, každý den obracet, šťávu co to pustí je možno vylévat nebo ne, já to vylévám ať je to max. suché. cca za 5 dní se dá udit. 
Pomáhá lunární kalendář?, 13.2.2013
Ale pánové tady jde o základní věc žít a nechat žít, když se s tím nestotožňujete dobře, když ano taky dobře. Nechápu proč to tolik řešíte. Ať si každý dělá co uzná za vhodné, já tomu věřím tak se podlo toho snažím řídit, je to moje svobodná volba.... celý příspěvek >
Pomáhá lunární kalendář?, 8.2.2013
My podle toho sadíme a sklízíme a výsledky jsou, hlavně u rajčat. Když měsíc dokáže pohnout s oceány tak určitě má vliv i na ostatní dění v přírodě včetně nás i rostlin. Jedu podle tohoto kalendáře, je super.
Harbritte snad nikdy nezklame, 2.8.2012
Tak to je veliká paráda, gratuluji. Mě co nepomrzlo tak likvidují vosy a jiný hmyz, takže snad za rok. Harbritte vypadá opravdu dobře, škoda jen, že v okolí nabízí Harbinger, je to odrůda porovnatelná, nebo ji Harbritte znatelně převyšuje?
Gabrovska problem a ostatni slivone, 1.8.2012
Jasně letní řez peckovin až v srpnu.
Žloutnou listy švestky, opadávají - co s tím?, 30.7.2012
Myslím že jo, souusedovi už začínají obrážet nové lístky.
Žloutnou listy švestky, opadávají - co s tím?, 30.7.2012
Určitě bych nevykopával, v okolí todle udělalo spousta i straých trnek, takže si myslím, že to byl důsledek sucha a mrazů.
Výsadba - druh a koupě kanadské borůvky, 25.7.2012
Přesně tak, ale mě to nežerou jen kosi, ale úplně všichni ptáci i ti úplně malinkatí... Pochytal jsem tolik druhů ptáků že bych to mohl kroužkovat :)
Další diskuze:  1,  2,  3  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika