|
Příspěvky uživatele - 219.94
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vertikulace, 14.8.2009 Dobry den, mam travnik 3 roky, a 2 roky uz pouzivam dratky. Prave z tech nozu jsem mel na mladem travniku strach. Ted uz by to mohlo byt OK... Jen lituji, ze jsem nepriplatil a nekoupil benzinovy vertikulator, ten elektricky kabel me stve... |  | Vertikulace, 13.8.2009 Diky, tak ja to nekdy v zari vyzkousim... snad to nebude fungovat jako rotavator... |  |
|  | Kde sehnat kameny na skalku, 13.8.2009 V Brně to máte velice jednoduché, protože podloží Brna je tvořeno Brněnským masívem tvořeným převážně granodiority, případně matabazity.. Blízké činné kamenolomy jsou v Želešicích u Brna - amfibolit zelenkavé barvy, v Dolních Kounicích -... celý příspěvek > |  | Vertikulace, 13.8.2009 Dobry den,
mam take vertikulator AL-KO (32 VLE COMBI CARE). Zatim jsem pouzival pouze dratky na vyhrabavani travniku. Mam z tech nozu trochu strach. Nerad bych travnik nejak poskodil. Dratky funguji paradne, suchou travu a pripadny mech na jare... celý příspěvek > |  | Mraveniste v travniku, 29.6.2009 Mam stejny problem s mravenci. Po delsim obdobi srazek se v travniku objevi nekolik malych mravenist. Nevim co s tim, kdyz secu travnik, tak cast maraveniste "vysaju", ale neni to reseni... Diky za kazdou radu... |  | Bofix, 22.6.2009 Dobry den,
Bofix jsem pouzil ve stredu 17.6.. Vcera, 5 dnu po aplikaci, byl krasne videt ucinek. Veskere plevele jsou jiz zvadle a je videt, ze stradaji. Pouzil jsem davkovani pro starsi travnik, ktere je uvedeno v navodu. Pouzivam Bofix... celý příspěvek > |  | Re: okraje záhonů, 17.6.2009 Dobry den,
vsechno v pohode, ale cena 100 Kc/m je tak troch sci-fi. Kdyz si predstavim, ze bych mel celych 90m travniku obehnat tim co navrhujete, tak prijdu na mizinu. Ale mam radu. Myslim, ze to co je vyfocene v prvnim prispevku jsou plastove pasy... celý příspěvek > |  | Zařezávač okrajů trávníků Honda, 6.5.2009 Dobrý den,
já osobně udržuju okraje trávníku rýčem a motyčkou. Zahradu mám docela velkou (45x30 m) a kolem celého trávníku okraj udržuji. Po několika peripetiích jsem zjistil, že trávním musí být o několik centimetrů výš než okolní zahrádka s kůrou... celý příspěvek > |  | Převislý modřín, 30.4.2009 Doby den,
to je mi tedy zaludna otazka... :-))) Co byste rada slysela?
P.K. |  | Jedle kavkazská, 28.4.2009 Dobry den, nedokazu Vam poradit, ale pripojim svoji zkusenost. Na zahrade jsem mel (podotykam mel) vzrostlou borovici cernou. V zahrade byla po drivejsich majitelich. Predpokladam, ze mohla mit taky tak kolem 40 let. Z niceho nic ji zacali hnednout a... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování jehličnanů ze semen, 28.4.2009 Dobry den, ja pouzivam raselinu (prodava se dokonce i substrat pro pestovani jehlicnanu nebo tak nejak podobne to nazvali) smichanou s piskem v poměru 1:1. Hodne stesti... |  | Pěstování jehličnanů ze semen, 28.4.2009 Zdravim, no ja nevim jak Vy, ale ja do sklenicek nic nedavam. No davam, spise nalivam (fernet, vodku, vinko... ale ne dohromady). Ja jehlicnany predpestovavam v domacim skleniku. Takove plastove cosi a ma to nahore vetraci otvory... k tomu... celý příspěvek > |  | Přesazování datlovníku, 23.1.2009 Zalezi na celkovem stavu datlovniku. Ja jsem asi pred deseti lety zkracoval koreny u datlovniku, ktery byl asi 25 let star. macetou!!! Jednu tretinu jsem odcekal a palmu zasadil zpatky do kvetinace. Samozrejme po doplneni substratem (1/3 hlina a 2/3... celý příspěvek > |  | Žlutý oleandr, 21.1.2009 Děkuji za info, oleandry jsou krásné. Můj otec vypozoroval, že na oleandr se musí tvrdě. Všiml si toho v jižních krajích, kde olendry rostou běžně při okrajích silnic nebo přímo oddělují dva jízdní pruhy. Prostě ho na jaře seříznout 10-15 cm nad... celý příspěvek > |  | Žlutý oleandr, 21.1.2009 Dobrý den, nemáte někdo žlutý olendr? Vozi se k nám údajně ze zahraničí (holandsko) ale zatim mi ho v žádnem zahradnicvi nedokázali obědnat. Díky. Pavel |  |
 |
|
|
|