|
Příspěvky uživatele - 166.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hruškové recepty, 24.8.2009 Pokud rádi experimentujete, vyzkoušejte následující recept:
Křenové hrušky
Hrušky oloupeme, vyjmeme jádřince a nakrájíme podélně na čtvrtky. Naskládáme do sklenic, zalijeme nálevem na okurky a do každé sklenice přidáme ještě kousek křenu.... celý příspěvek > |  | Je možné přezimovat letničky?, 30.5.2009 Phloxy jsou trvalky, přezimují bez problémů.
Vloni jsem koupila lobelku-trvalku, prý s podobnými nároky na přezimování jako muškáty, bohužel se mi to nepovedlo. Tady na fóru jsem se dozvěděla, že lze například přezimovat i petůnie. Ty nemám, mám... celý příspěvek > |  |
|  | Ochrana třešní před ptactvem, 24.5.2009 Takže to bychom měli třešeň pro ptáky, šantu pro kočky, afrikány pro slimáky, trávník pro krtky... to mi vychází na druhou zahradu! |  | Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 22.5.2009 Kdybych měla volit mezi těmito možnostmi, jednoznačně bych se přiklonila k mořnosti mít posekané okraje a trávník hnojila. |  | Bílá neznámá, 18.5.2009 Je to starček |  | Nemoc - foto, 17.5.2009 Škůdce studuji teprve dva týdny, ale řekla bych podkopníček a pilatka - uvidíme, co na to odborníci... |  | Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 17.5.2009 To jsem měla na mysli (tu vrstvu), ale zřejmě by to šlo regulovat častějším sekáním. Já sekám tak po dvou až třech týdnech, protože mi to zabere půl dne. I při sekání se sběrným košem se sem tam něco trávy utrousí a to nechávám ležet, myslím, že je... celý příspěvek > |  | Ako sa zbaviť krtka?, 17.5.2009 Podívejte se na dikuzi - škůdce - Krtek - a je to |  | Fialky, 17.5.2009 Mám dvě fialky - jedna kvete pravidelně, druhá ne. Přitom mají stejné podmínky, jsou na parapetu vedle sebe. |  | Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 17.5.2009 Pane Houdaaal já bych chtěla být vaším trávníkem!
Sekám a sbírám do koše, jinak se obávám, že bych měla slimáky po celé zahradě. Trávník hnojím tekutým hnojivem na trávníky a naloženými kopřivami. Mechu mám trochu na stinných místech, ale při... celý příspěvek > |  |
|  | Jinak nemocný ořešák, 16.5.2009 Tak už jsem to našla, je to vlnovník ořešákový a vlnovník puchýřovitý. Bohužel nemůžu udělat postřik vzhledem k velikosti stromu, to je smutek... |  | Jinak nemocný ořešák, 14.5.2009  Vloni se mi objevily na listech ořešáku takové ošklivé "puchýře", listy jsem otrhávala a pálila, oplodí pak mělo černé skvrny, ale většina ořechů byla v pořádku. V literatuře jsem se dočetla, že by snad mělo jít o houbovou chorobu, Po... celý příspěvek > |  | Škůdce na třešni, 14.5.2009  Bylo mi doporučeno na škůdce na listech (jestli je to vlnovník), že mám i pilatku jsem zjistila až včera. Doufala jsem, že po té chemii chcípnou také, ale asi ne, protože tam vesele dováděla housenka a dva druhy nějakých okřídlenců na spodní straně... celý příspěvek > |  | Škůdce na třešni, 14.5.2009 Mě už se z těch škůdců a postřiků točí hlava... Do teď jsem měla za to, že mám na třešni jen vrtilku, ale včera jsem našla nakousané plůdky na třešni i na hrušních, jestli to je pilatka - vyhlasím boj všem pilatkám v okolí (jestli to dobře chápu, tak... celý příspěvek > |  | Blecha ze zahrady do bytu?, 12.5.2009 Před lety se mi také usídlily blechy v bytě. Vše, co šlo jsem umyla savem (ačkoliv ho nesnáším, blechy ovšem víc), ostatní jsem vystříkala sprayem na hmyz a vysála.
Máme psa i kočku, pes má obojek, na kočku kapeme frontline a je klid. |  |
 |
|
|
|