Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No je me jasne, ze je prilis brazy, z 5 kokosu me prijde ze u 4 se u oblasti budouciho klicku nic nedeje a u jednoho se tam vytvari "hlen", ale spis me to prijde jakoby vzdy za nejakou dobu z toho vyteklo mleko (zajimave je ze po cele plosce toho mekkeho "otvoru", ackoliv si jsem jist ze jsem to 100% nepropichnul... " a ze to nestece dolu po kokosu.

Take to s tim pestovanim o palmu z obchodu vidim tak, jak jste to napsal, mozna jsem se snazil az moc (hlavne roseni bylo prilis hlavne zezacatku) priblizit podminky jake ma palma v domovine. Je dobre, ze mate ted takovou palmu taky a muzete experimentovat a pak sem dat pro ostatni nejaky ten harmonogram ikdyz pochybuju, ze bude neco 100% pouzitelne uz jen proto, ze nekdo muze mit jiny druh kokosove palmy, ackoliv nevim kolik druhu se sem pres obchodni retezce dovazi.

Jelikoz v miste klicku u kokosove palmy z obchodu to bylo vlhke, mekke a hnede a palma stale hnedla a usychala, tak jsem zkusil ustrihnout vse co bylo hnede nebo viditelne nezadrzitelne prevladalo hnedou barvou, tedy vsechny listy a kus stonku...

Palmu povazuju za mrtvou, takze je to spis takovy posledni pokus zachrany a vubec to cele beru jako start a zkusenost pro pestovani vlastni palmy z koupeneho kokosoveho orechu.

Jsem rad, ze Vam klici prave ten bouchly kokos, aspon clovek vi, ze to neznamena neuspech :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika