Rajčata 2025
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3215) - 208.138 (?), 30.5.2025 22:42
Když já ani ty svilušky nevidím včas. A letos jsem prohlížel docela často i s lupou. A pak najednou opadávání listů a pavučiny. A je vymalováno. Mám podezření, že je tam nějaký zlomový bod v jejich rozmnožování.
Milan HP
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.103 (?), 2.6.2025 13:52
Trvalo mi to, ale konečně objednáno. 3 balení po 7,5ml, jedno balení vystačí na 10-15l postřiku. Vzhledem k tomu, že může rajčata vesele likvidovat ve vnitřních i venkovních prostorách, tak na milbeknock tuto sezónu hledím jako na svou KPZku. Samozřejmě je pro mě zajímavé zjištění, že konfrotací s tímhle roztočem už prošlo více zahrádkářů a postřik milbeknockem je možné užít ve vnitřních i venkovních prostorách mimo další i rajčata, okurky, cukety, roztoči po něm hynou za 2-3 dny a účinnost postřiku je 21-28 dní. Walter
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3215) - 208.138 (?), 2.6.2025 23:36
To je to fakt tak zlý, že se bojíš o jejich existenci? Možná jsi to už udělal, ale zkus to stříknout nejdřív vodou a pak tím lihem. Líh není přátelské prostředí pro žádné organizmy včetně člověka. Potřebuješ je zpomalit. Se smáčedlem. A co je v květináčích, ven s tím.
Pokud jsou to zbytečné rady, odpusť mi.
Milan
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |