Rajčata 2025

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2216) - 168.103 (?) 
24.5.2025 17:16
První letošní naklonované zakořeněné sazenice Rose. C. a Crims. C. odebrané z letošních v skleníku pěstovaných rostlin. Zatím jen přesazené do větších vzdáleností od sebe, aby zesílily. Času na výsadbu ven je zatímdost, neboť půjdou na záhon až po sklizených raných košťálovinách.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3185) - 208.138 (?), 24.5.2025 21:50

Díky za pochvalu. Mám za to, že navzdory rozmarně studenému počasí moc nestrádají. Teď ještě jestli se zdárně opylují při těch nízkých nočních teplotách. S tím už nedokážu nic udělat - je to plně na Matce Přírodě. Ale stále doufám, že bych mohl mít zralá rajčata tak v půli července. Rajčata ze zahrady jsou totiž trochu jiná písnička než ta z domova a nyní balkónu. I když ani ta nebyla a nejsou špatná.

A s tou zeminou je úplně jiná práce než dřív. Letos v tom pokračuju na zbylých záhonech, které jsem loni nestihl a někde i opakuji. To pro budoucnost, abych si ulehčil námahu. Plánuju to po sklizni, ta je ale u mne až na poslední chvíli, projet rotavátorem a pak na jaře některým hlubokokořenným zeleninám přerýt a ostatním také jen znovu překultivovat. A přidávat a přidávat kompost. Jenže toho mám nedostatek. Tak ho beru od laskavého souseda, který už nic moc nepěstuje. Plevelu sice neúrekom, to ale i v tom mém a vyzrálém hnoji. Prostě daně se platit musí.laugh Jo, a taky dostávám z hospody lógr z kafe. To ale jen jednotky kil, což je plivnutí do moře.

Milan

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025