Nemoc rajčete?
|
|
 |
 |
host - 3.83 (?) 1.8.2013 12:05
Ja na tieto záležitosti používam bio prípravok Polyversum, ide o spóry "inteligentnej" huby Pythium oligandrum, ktorá sa živí "stavebnými súčiatkami" patogénnych húb.Používam už preventívne, osvedčuje sa mi to, mám zdravé rastliny. Okrem toho má tú výhodu, že symbioticky naviazaná na rastliny ich stimuluje k lepšiemu rozvoju koreňov, tiež zvyšuje podiel cukrov v pletivách, čo zlepšuje vitalitu rastlín, je možné, že aj kvalitu plodov.
Odporúčam-to je dosť výhod oproti tej chémii, nie?
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3376) - 5.149 (?), 1.8.2013 4:31
Já souhlasím s paní Jiřinou. Jedna napadená rostlina některou z listových chorob rajčat (s výjimkou plísně bramborové) pro mne neznamená nákup chemie a postřik všech rajčat. Šíření alternariové skvrnitosti o kterou pravděpodobně jde (šíří se za tepla) se opravdu zabrání včasným otrháním napadených listů.
Mr Big
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 3.83 (?), 1.8.2013 12:05
Ja na tieto záležitosti používam bio prípravok Polyversum, ide o spóry "inteligentnej" huby Pythium oligandrum, ktorá sa živí "stavebnými súčiatkami" patogénnych húb.Používam už preventívne, osvedčuje sa mi to, mám zdravé rastliny. Okrem toho má tú výhodu, že symbioticky naviazaná na rastliny ich stimuluje k lepšiemu rozvoju koreňov, tiež zvyšuje podiel cukrov v pletivách, čo zlepšuje vitalitu rastlín, je možné, že aj kvalitu plodov.
Odporúčam-to je dosť výhod oproti tej chémii, nie?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|