Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak, balkonovník je v provozu. Polykarbonátový panel a polypropylénová folie. Od podlahy odizolované 30mm polystyrénem. Teplota uvnitř permanentně o 2 až 3 stupně vyšší než venku. Už jsou tam košťáloviny a má průzkumná četa rajčat ze 6.3. Ani na přímém slunci (cca 3 hodiny dopoledne) nejeví rajčata žádné známky popálení UV.

Začal jsem s přesazováním paprik do koncových nádob 10 a 12l. Zatím 4 přesazené, ty nejvyvinutější. Jedna Bachratka (semínka z koupeného plodu) už má plůdek na tom vůbec nejdřívějším květu. Je s podivem, že žádná z těch kvetoucích paprik zatím neshazuje květy, jak tomu pravidelně bývalo dřív. Je ale otázka, zda budou dostatečně silné, aby plody vyvíjely, tedy pokud budou květy opyleny. Plán je je postupně přesazovat do prohnojené směsi, vždy nechat uvnitř několik dní zakořenit a pak do balkonovníku. Zítra ráno má v Ústí ještě mrznout, ale v lodžii ve 4. patře to nejspíš nehrozí. Pak je začnu přemisťovat.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika