Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 
přesný výraz

Pálení > Z ceho udelat visnovku

Z ceho udelat visnovku


Dakota.F (28) - xxx.xxx.238.190 (?)
30.7.2019 18:53

Takové kvasinky jsem ještě neviděl, které by kvasili při alkoholu 70%

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3   
      

Z ceho udelat visnovku


host - xxx.xxx.19.119 (?), 21.6.2019 22:20
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Kupte si obyčejný potravinářský líh, bohatě stačí. Když ho ovšem v dnešní době seženete, je to již také úzkoprofilové zboží... a dnes již lihovary neví co si za to říct!!

Připojit reakci   
         

Z ceho udelat visnovku


PP. (5553) - xxx.xxx.9.14 (?), 22.6.2019 8:58
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

No a proto je lepší ta vodka. Furt se vracíme na začátek.

Připojit reakci
            

Z ceho udelat visnovku


Ivan Hlavatý (4384) - xxx.xxx.234.125 (?), 22.6.2019 9:16
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Z mojej skúsenosti: súhlasím s PP že vodka je zrejme na tento účel najvhodnejšia. Ide totiž o to, aby výsledný produkt chutil a voňal po višniach. Preto nie je žiadúce, aby použitá pálenka mala svoju výraznú arómu. Vhodné sú okrem vodky aj jablkovica a vínovica, ktorých aróma je diskrétna. Ostatné ingrediencie (škorica, klinčeky, kôra citrusov, jadrá višní atď.) si môže každý pridať podľa vkusu, tu ale platí že menej je viac.Nádherná višňová chuť a vôňa by nemala byť zbytočne rušená prílišným "vytŕčaním" týchto aditív. IH
Připojit reakci
               

Z ceho udelat visnovku


host - xxx.xxx.141.41 (?), 3.7.2019 15:20
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobre, zkusim vodku a uvidim. Jakou vybrat? Resit pouze cenu nebo jit do neceho drazsiho? Mam doma Russian Standard Original. To je klasika, ale mozna je ho skoda. Z tech lepe hodnocenych vychazi nejlepe Rasputin.

Připojit reakci
                  

Z ceho udelat visnovku


host - xxx.xxx.34.10 (?), 22.7.2019 11:33
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To by me taky zajimalo. Jakou vodku vybirat jako zaklad? Mate nejake zkusenosti? Jde mi o to aby nemela pachut ktery bude rusit vysledny produkt. Muzu mit Bozkov za 150 Kc litr. Diky. Michal

Připojit reakci
                     

Z ceho udelat visnovku


host - xxx.xxx.29.82 (?), 24.7.2019 6:21
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

A co potravinovy lih? Jinak vodku vyzkousej a uvidis. Pokud nebude mit zadnou pachut, pouzij ji.

Připojit reakci
                        

Z ceho udelat visnovku


host - xxx.xxx.248.197 (?), 24.7.2019 21:37
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Potravinářský líh jsem psala hned v prvním předpisu nahoře wink... Lída

Připojit reakci
                           

Z ceho udelat visnovku


host - xxx.xxx.141.41 (?), 29.7.2019 22:33
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Tak jsem sehnal 70% vodku, tak jsem zvedavy. Je treba ji redit nebo staci dat vic visni? Chtel bych visne trochu pomackat, at pusti stavu. Nezacne smes kvasit, kdyz tam dam vic visni? Diky.

Připojit reakci
                           

Z ceho udelat visnovku


Dakota.F (28) - xxx.xxx.238.190 (?), 30.7.2019 18:53
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Takové kvasinky jsem ještě neviděl, které by kvasili při alkoholu 70%

Připojit reakci
                           

Z ceho udelat visnovku


host - xxx.xxx.26.8 (?), 31.7.2019 10:35
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
To mate pravdu, ale kdyz se smes zredi, muze mit obsah lihu vyrazne mensi. Netusite jaky je minimalni obsah lihu aby nehrozilo kvaseni?
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3   
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Průměr komínu k udírně27.9.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení26.9.2020
Průměr komínu k udírně22.9.2020
Generátor kouře25.8.2020
Generátor kouře25.8.2020
Proč?6.8.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020