Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Z mojej skúsenosti: súhlasím s PP že vodka je zrejme na tento účel najvhodnejšia. Ide totiž o to, aby výsledný produkt chutil a voňal po višniach. Preto nie je žiadúce, aby použitá pálenka mala svoju výraznú arómu. Vhodné sú okrem vodky aj jablkovica a vínovica, ktorých aróma je diskrétna. Ostatné ingrediencie (škorica, klinčeky, kôra citrusov, jadrá višní atď.) si môže každý pridať podľa vkusu, tu ale platí že menej je viac.Nádherná višňová chuť a vôňa by nemala byť zbytočne rušená prílišným "vytŕčaním" týchto aditív. IH
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika