Dozrávám hrušky na trávníku - vzniká ještě cukr?



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5   
                     
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 67.66 (?) 
14.9.2015 22:05

Já tedy přidávám kyseliny méně.  pH to samozřejmě ovlivní. Pokud kyselina s něčím zreaguje, vychytá adekvátní množství bazí, okyselující efekt se nezruší. Kyselina citronová je organická kyselina, která se v průběhu kvašení může rozkládat.
   Fólie, myslím, není to stejné jako hermeticky dotažená spona. Plyn si cestu najde. Když ne, folie praskne, ale sud to vydrží.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
1,  2,  3,  4,  5   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika