Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Áno, podľa mňa je to možné. Nič sa nedeje keď aj z času na čas pomiešate kvas, samozrejme za dodržania prísnej hygieny. Ja som dokonca hrušky robil tak, že som nenasypal potrebný cukor naraz, ale postupne, čím som udržoval kvas v chode, čo pomáha prekvasiť všetok ovocný cukor tým že sa kvas premiešava a zároveň drží pod ochrannou atmosférou CO2. Samozrejme benefit je aj v lepšom vylúhovaní arómy. Ešte by som doporučil kúpiť vínomer, aj keď jeho použitie je trochu problematické. Treba mať čo najčistejšiu kvapalinu, lebo zaseknutá nečistota v kapiláre môže skresliť výsledok
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika