Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Otazne je aka bola koncentracia cukru pred kvasenim.

Pokial ste dali aj nejake pomocne vysokovykonne kvasinky na prekvasenie co najvyssieho obsahu cukrov tak by to ten alkohol samozrejme mohol istu dobu udrzat.samozrejme podmienka je vzduchotesne po ukonceni kvasenia uzavriet a dat do chladu, idealne do pivnice s max.15C°. Aj ked sa to nemusi zvhnut na ocot, mozu urcite neziaduce kvasenie prebiehat, pripadne plesne mozu byt aktivne a zanesie vam to do kvasu "smrad a pachute". Pokial kompo ty nebudu skysnute a mali dostatok cukru pri nakladani, kvas by mohol byt v dobrej kondicii.  Pozor na mnozstvo vykonnych kvasiniek.mam skusenost ze pokial date podla navodu vyrobcu tak pri kompotoch prebehne velmi burlive kvasenie a unikajuci CO2 odnesie zo suda aj aromy kompotov.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika