Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji za pochvalu. Etikety si na počítači, v rámci svých možností, navrhuji sám. Dříve jsem si je na obyčejný papír i sám tisknul, ale při orosení láhve docházelo k rozpíjení obrázku (inkoustová tiskárna). Další roky jsem to, po vytisknutí (inkoustová tiskárna) na tkzv. samolepky A 4 (malé se používají např. na obálky), přelepoval průhlednout lepící páskou a nůžkami rozdělil na jednotlivé kusy, odlepil od podkladu a přilepil na láhev. Též to ale nebylo ono a navíc to bylo dost pracné. 

Letos jsem se svým návrhem zašel do nejmenovaného studia, ať mě to vytisknou laserovou tiskárnou, aby se etikety ve vlhku nerozpíjeli. Majitel navrhnul tisk na jakousi bílou samolepící folii. Prý to objednává místní nemocnice na popisky lahviček. Po cenové nabídce jsme se domluvili. Objednal jsem si potisk 20 ks fólií A 4. Vyšlo mě to na 1 x 0,5 l slivovice, 1 x 0,5 l meruňkovice + doplatek 200 Kč. Na 1 arch A 4 (cca 25 Kč) jsem měl navrženo 9 ks etiket, takže mě jedna etiketa vyšla cca na 2,80 Kč.   

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika