Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Normálně se smíchají ingredience třeba v lavóru nebo míse a nechají odstát. Pak se to nacpe do zavařovaček se šroubovacím víčkem 0,7L. Víčka se dotáhnou jen lehce, aby mohly unikat plyny. Vše se umístí do temna při pokojové teplotě(třeba do špajzu). Je dobré pod to dát plech, tác nebo talíř, protože to určitě trochu přeteče. Vykvašené se dá skladovat ve sklepě nebo v lednici. Ve sklenici by nemělo zůstat moc vzduchu(zelí oxiduje a šedne), po vykvašení se dá dolít převařeným a vychlazeným solným nálevem (2% soli). Pokud sklenici načneme je dobré ji třeba do týdne spotřebovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika