Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pinkcot - COTPY, jak zní název meruňky, dočetl jsem se, že po osmi letech dochází k úhynu stromů, nikde ovšem jsem nezjistil a nikdo nenapsal, proč stromek uhynul jestli zdůvodu chorob, nebo špatné podnože, nebo nevhodných podmínek pěstování.

Jedinné, co jsem zjistil, že za posledních několik let se zkouší a testují nové a nové podnože, které mají být univerzální, ale nikdo vlastně neví, co přinesou nového, a tak tu a tam dojde k úhynu meruňky Aurory, jinde jako pěstitel v Čechách přišel o meruňky Hargrand, tady v diskuzi poposují úhyn stromů meruněk Pinkcot, ale pravý důvod nikdo nesdělil. A tak jediněn čas ukáže, co je tím zaklínadlem, proč v Americe rostou Hargrand meruńky a tady odumírají, nebo je to postřiky?

Jedinné co víme je, že staré typické meruňky na klasických podnožích, jako semenáče meruněk, zelená renkloda, myrobalán, či další méně známé ale vyzkoušené staré odkopky jsou tím, na co si lze v našich podmínkách vsadit, ale podnože ostatní, to je v rukou božích.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika