Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Záleží na materálu z kterého je nůž vyroben.
Kvalitní nůž si představuji tak, že s ním např. odřežu víčko klasické konzervy, přeseknu s ním klacek, hřebík, dá se s ním něco vypáčit apod. a ostří to nepoškodí a bude dál perfektně řezat. Samozřejmě, že ne až do nekonečna - vše se musí někdy nabrousit.
*
Ale je to mimo téma - taky jsem tvrdil, že mi se nejvíc osvědčily pro řezání dlouhých a tenkých roubů nejvíce obyčejné žiletky.
(Neměl jsem nikdy nutnost pořídit si takový nůž k roubování. A ani bych neuměl udělat ho jako kapesní-sklápěcí).
Tak mám z takových ocelí jen sekery, sekáčky a nože kuchyňské nebo dýku..

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika