Aku postřikovač



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4   
                     
host - 235.3 (?) 
16.6.2017 18:02

pane..vidim ze v tom nerobite a preto naposledy vam odpovedam..ste absolutne neznaly problematiky... ked dostanem tovar napr. z Nemecka tak mam podrobne rozpisane vo fakture dodavku podla poloziek, ci ich tam je 10 ale 1000 to je jedno. V sumare faktury su uvedene krajiny povodu celkovo za celu fakturu. Je absolutne jedno kde je to vyrobene, uvadzaju sa len podrobne krajiny mimo EU, ta je len v jednej polozke ako EU, za nou nasleduju krajiny ktore pripadne dodavatel vyuziva na podruzny nakup alebo na montaz svojich vyrobkov. Taky je zakon. Aj zastupenie Stihlu v CR na rozpisane podla povodu vsetky krajiny ktore sa podielaju na dodavke tovaru.Takisto tam maju urcite aj ine krajiny okrem EU.  Cize tam zase moze byt iba jedna zem ale aj 10-20. Objednavatelovi to nic nehovori a ani nevidi aky vyrobca to vyrobil. Ak by bol dodrziavany zakon o uvadzani krajiny povodu na krabici vyrobku tak by to bolo vsetko zrejme. To plati na vsetok tovar v pohybe v ramci EU aj keby vam dodavali jadrovu elektraren. Inak vase nadsenie presadit tvrdenie o mimoriadnych kvalitach cinskeho tovaru oznaceneho ako Hecht je mi celkom mile... len treba argumentovat trochu aj s odbornymi znalostami.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 11.82 (?), 16.6.2017 19:34

Chcete říci, že pokud se to vyclí v Nemecku a vy to přivezete sen tak ten postřikovač je rozepsaný na 1000 položek? a nebo je tam položka postřikovač a země puvodu. Protože do Intrastatu musíte u každého výrobku zadat zemi původu nikoli jak vy píšete a sumáři uvedete soupis zemí původu:-))) Ano nikde nenajdete kontakt na továrnu, kde se to vyrábí, ale vidíte tam zemi puvodu. A já tvrdím, že to vyrábí Kingjet a vy jste nepřímo uznal, že to nepochází z EU:-) Prosím mohl byste přesně napsat ve kterém zákoně je napsáno, že na krabici musí být země původu. Jak tvrdíte, že jsem neznalý problemmatiky, rád se poučím. A ještě můžete mi napsat, kde jsem komu psal o mimořádných kvalitách čínských výrobků označených jako Hecht?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 235.3 (?), 16.6.2017 20:38

Este raz a naposledy..vidim ze posledne slovo musite mat vy... ked som dovozca napr. Stihlu tak v jednej dodavke mozem mat 1500 ks roznych strojov a dalsich 5000 ks ND a prislusenstva... cize ak tam napr, mam nieco z Oregonu /aj ked Stihl to asi nema/ tak tam bude znacka K pri tej polozke a v zavere faktury medzi inymi krajinami bude uvedene Canada. Neviem ako v CR ale na SVK plati nasledovne..neuvediem zo zakona lebo by to na dlho, ale len toto:..Povinné informácie pri označení výrobku

Pri predaji musíte zabezpečiť, aby bol výrobok označený údajmi o:

o výrobcovi alebo aj o dovozcovi alebo dodávateľovi (údaj o výrobcovi je povinný, údaje o dovozcovi alebo výrobcovi sú len doplňujúce),
o miere alebo o množstve (uvádzajú sa v zákonných meracích jednotkách),
o spôsobe použitia a údržby výrobku a o nebezpečenstve, ktoré vyplýva z jeho nesprávneho použitia alebo údržby,
o podmienkach uchovávania a skladovania výrobku,
o riziku súvisiacom s poskytovanou službou alebo informáciami podľa osobitných predpisov.

Inak vy to mate naozaj pomylene..neviem ci len v ociach alebo aj v inom organe... jednoznacne som napisal ze ziadny Kingjet nema nic spolocne so SOLO, cize ziadne mnou napisane ze Solo nepochadza z EU..to tvrdite vy a aj ked som vam jasne napisal ze to nie je pravda tvrdite nezmysel dalej, tak ako som vam dal dokaz ze p.Vyslouzil ma pravdu ked tvrdi ze Accu Hecht uz davno pouzival..Len sa tu zbytocne ztrapnujete a tymto koncim lebo Vam asi ziadne argumenty nepomozu... uzite si vela radosti a spokojnosti s Hechtom ci uz pri predavani alebo pouzivani.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 11.82 (?), 16.6.2017 22:07

Zákony v ČR i SK jsou prakticky stejné a každý se může jednoduchým dozatem přesvědčit zda se u celní nomeklatury píše země původu. To samé se děje při vypisování Intrastatu jen je to jednodušší.

Já se trapný narodil:-))) Vy tady lžete a neodpovídáte na co jsem se ptal. Raději píšete, že už nebudete odpovídat:-))) Dva dotazy 1.který zákon nařizuje mít na krabici(obalu) zemi výroby jak tvrdíte a 2. kde vychvaluji momořádné kvality čínských výrobků označených jako Hecht. Proč asi neodpovídáte na tyto dotazy? Pan Vysloužil může napsat typ postřikovače, který měl a my si všichni můžeme zkontrolovat na stránkách Hechtu kde jsou všechny rozkresy na stroje co Hecht prodával a prodává, zda tam takový rozkres náhradních dílů je. Nebo pokud si už nepamazuje typ, může pan Vysloužil jít na stránky Hecht a nalézt tam ten postřikovač co údajně měl. Do té doby je David Copperfield. Když najde accu postřikovač Hecht prodávaný před 4 lety(mně stačí před květnem 2017) omluvím se mu a koupím mu nový accu postřikovač dle jeho výběru a značky

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
PaulB - (11) - 6.71 (?), 14.6.2017 19:54

Zdravím,
já jsem upravil Hecht 425. Demontoval jsem pumpu a vyrobil dolu zátku s vývodem na hadičku. Pak koupil na Ebay 12V 100PSI čerpadlo asi za 600Kč a PB 12V 7Ah akku za 300kč a naprostá spokojenost.
Ještě jsem koupil 1,5m tyčku, chtělo by to ale ještě delší.
PB

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 155.38 (?), 15.6.2017 10:34


To je zajímavý nápad. Viděl jsem, že čerpadlo 70PSI (4,8 bar) se dá sehnat už za cca 220,- Kč.

Jak to používáte - čerpadlo pořád zapnuté a pouštíte spouští (ventilem) na rukojeti nebo ventil otevřený a jen spouštíte a zastavujete čerpadlo?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
PaulB - (11) - 6.71 (?), 15.6.2017 21:02

Čerpadlo má tlakový spínač, takže samo vypne, ovládám ventilem na rukojeti, bohužel čerpadlo cykluje, takže uvidím co vydrží spínač. Vyrobil jsem z plastové trubky myslím pr. 50mm, délky cca 350mm a dvou zátek malý vzdušník, ale přesto cykluje rychle. Při použití dvoj trysky běží bez přerušování. Mám tohle čerpadlo, odkaz nejde vložit tak Ebay.com Solid 100PSI DC 12V 4L/Min Electric Diaphragm Water Self Priming Pump for Garden

Cena 470Kč

PB

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika