Este raz a naposledy..vidim ze posledne slovo musite mat vy... ked som dovozca napr. Stihlu tak v jednej dodavke mozem mat 1500 ks roznych strojov a dalsich 5000 ks ND a prislusenstva... cize ak tam napr, mam nieco z Oregonu /aj ked Stihl to asi nema/ tak tam bude znacka K pri tej polozke a v zavere faktury medzi inymi krajinami bude uvedene Canada. Neviem ako v CR ale na SVK plati nasledovne..neuvediem zo zakona lebo by to na dlho, ale len toto:..Povinné informácie pri označení výrobku
Pri predaji musíte zabezpečiť, aby bol výrobok označený údajmi o:
o výrobcovi alebo aj o dovozcovi alebo dodávateľovi (údaj o výrobcovi je povinný, údaje o dovozcovi alebo výrobcovi sú len doplňujúce),
o miere alebo o množstve (uvádzajú sa v zákonných meracích jednotkách),
o spôsobe použitia a údržby výrobku a o nebezpečenstve, ktoré vyplýva z jeho nesprávneho použitia alebo údržby,
o podmienkach uchovávania a skladovania výrobku,
o riziku súvisiacom s poskytovanou službou alebo informáciami podľa osobitných predpisov.
Inak vy to mate naozaj pomylene..neviem ci len v ociach alebo aj v inom organe... jednoznacne som napisal ze ziadny Kingjet nema nic spolocne so SOLO, cize ziadne mnou napisane ze Solo nepochadza z EU..to tvrdite vy a aj ked som vam jasne napisal ze to nie je pravda tvrdite nezmysel dalej, tak ako som vam dal dokaz ze p.Vyslouzil ma pravdu ked tvrdi ze Accu Hecht uz davno pouzival..Len sa tu zbytocne ztrapnujete a tymto koncim lebo Vam asi ziadne argumenty nepomozu... uzite si vela radosti a spokojnosti s Hechtom ci uz pri predavani alebo pouzivani.