Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Není moje chyba, že používám 20 let zboží tohoto obchodu.Je to jejich zásluha.V káždém domě mají něco od nich.A skoro zadarmo.Každý druhý říká, že dobře vytočil na kole.Nespadne mi brada, když mi po 6 letech provozu neposkytnou záruční opravu.Zaplatím si to sám, protože jsem si ušetřil na prohlídkách, dopravě a času.Když jsem schopen vymontovat gufero, tak jsem schopen ho i to samé koupit.Od 6 let si pamatuju od mého táty poučku.Cena opravy je 101korun.šroubek korunu a stovka za to, že vím kam ho mám dát, kde chybí.

Křovinořez OM 740 mám tak dlouho bez poruchy, že už se snad těším až si konečně koupím někde jinde tu správnou značku.Nevím nevím, protože ten u obce, který seká s tou ze severu, několikrát opěvoval a chválil křovinořez, který mu půjčili na melouchu.Když jsem se ptal majitele co mu půlčil, tak jsem se zasmál. OM.No teď už má zas novou HQ Pepa od obce.Oni potřebují servis.Servis potřebuje je.Z nás, kteří si tam koupíme 2T olej nebo občas řetěz na pilu by asi nepřežil Z tou kosou souhlasím.Neřve to, můžu sekat i v neděli ráno.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika