Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Krby, grily a udírny > Uzeni ryb

Uzeni ryb


host - xxx.xxx.78.35 (?)
24.5.2019 23:07
Tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravim vsechny! Mam takovou otazku... Zitra budu udit kapry, ktere mam nasolene a potrene cesnekem, nejsou zalite v laku.Nicmene potreboval bych vedet jestli mam ryby pred uzenim omyt nebo ne... Kamarad mi totiz nasadil brouka do hlavy, ze ryby se omyvat nemusi... Jak to prosim delate vy??Dekuii mockrat za odpovedi :-)
Připojit reakci   
Partnerem sekce je GrilyKrby.cz - první Weber World v ČR
   

Uzeni ryb


Registrovanýuživatel (403) - xxx.xxx.218.212 (?), 25.5.2019 9:17
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Určitě opláchnout a ze začátku lehce sušit, aby jste je neuvařil, musí ae zbavit vody proto asi neomývá.

Připojit reakci
      

Uzeni ryb


vyslouzil (17591) - xxx.xxx.236.1 (?), 25.5.2019 11:00
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Myslím, že je to celkem jedno. Sůl pronikla do masa, takže slané budou tak jako tak. Kůže se obvykle nejí. Při uzení kapra a tolstolobika jsem zkusil obojí, rozdíl jsem nepozoroval.
Když se grilují makrely, obalují se v kořenící směsi, samozřejmě bez mytí. 

Připojit reakci
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
A až Z o uzení12:43
A až Z o uzení12:36
A až Z o uzení12:24
Jak uchovávat klobásy?12:01
A až Z o uzení11:13
Generátor kouře28.3.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů