Saze na mase - proč?



host - 238.161 (?) 
23.2.2013 16:23, zobrazeno: 5824x

Na mase mám saze - proč? Co dělám špatně? Topím třešní...

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 102.201 (?), 23.2.2013 16:39

Pravděpodobně vkládáte maso do udírny studené.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 226.182 (?), 25.2.2013 15:37

Maso se musí před vložením do dobře vysušeného uzáku rozvlažit v teplé vodě.Já maso rozvlažuji 45min. při 70-80C.Pak ho nechám okapat a osuším.Teprve potom ho vkládám do uzáku.At' se daří, rpstylle@seznam.cz

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika