Naložení - zezelenal česnek



host - 50.7 (?) 
13.4.2021 20:47, zobrazeno: 4007x

Zdravím mám takovej dotaz jestli má někdo stejnou zkušenost. Naložil sem maso jako obvykle do soli a česneku pěkně na sucho vždy to balím bez vzduchu do potravinové fólie.a poprvé se mi stalo že česnek který je na mase potřený tak zezelenal. Je to problém nebo to můžu nechat? Díky za info

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
host - 213.164 (?), 4.5.2021 17:24

Mně zezelenal česnek utřený se solí. Byl jak brčál. Nic mu jinak nebylo a normálně jsme jej zkonzumovali

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 11.6 (?), 10.5.2021 9:18

Dělá to každý česnek na jaře. Když naložíte do soli česnek po sklizni, bude pasta šedobílá. Když na jaře, bude nepěkně zelená. Na chuť to ale vliv nemá.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika