Naložení - zezelenal česnek



host - 11.6 (?)
10.5.2021 9:18

Dělá to každý česnek na jaře. Když naložíte do soli česnek po sklizni, bude pasta šedobílá. Když na jaře, bude nepěkně zelená. Na chuť to ale vliv nemá.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 50.7 (?), 13.4.2021 20:47, zobrazeno: 5355x

Zdravím mám takovej dotaz jestli má někdo stejnou zkušenost. Naložil sem maso jako obvykle do soli a česneku pěkně na sucho vždy to balím bez vzduchu do potravinové fólie.a poprvé se mi stalo že česnek který je na mase potřený tak zezelenal. Je to problém nebo to můžu nechat? Díky za info

   
host - 213.164 (?), 4.5.2021 17:24

Mně zezelenal česnek utřený se solí. Byl jak brčál. Nic mu jinak nebylo a normálně jsme jej zkonzumovali

      
host - 11.6 (?), 10.5.2021 9:18

Dělá to každý česnek na jaře. Když naložíte do soli česnek po sklizni, bude pasta šedobílá. Když na jaře, bude nepěkně zelená. Na chuť to ale vliv nemá.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Stihl HS4514:30
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika