Naložení - zezelenal česnek



host - 213.164 (?)
4.5.2021 17:24

Mně zezelenal česnek utřený se solí. Byl jak brčál. Nic mu jinak nebylo a normálně jsme jej zkonzumovali

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 50.7 (?), 13.4.2021 20:47, zobrazeno: 5340x

Zdravím mám takovej dotaz jestli má někdo stejnou zkušenost. Naložil sem maso jako obvykle do soli a česneku pěkně na sucho vždy to balím bez vzduchu do potravinové fólie.a poprvé se mi stalo že česnek který je na mase potřený tak zezelenal. Je to problém nebo to můžu nechat? Díky za info

   
host - 213.164 (?), 4.5.2021 17:24

Mně zezelenal česnek utřený se solí. Byl jak brčál. Nic mu jinak nebylo a normálně jsme jej zkonzumovali

      
host - 11.6 (?), 10.5.2021 9:18

Dělá to každý česnek na jaře. Když naložíte do soli česnek po sklizni, bude pasta šedobílá. Když na jaře, bude nepěkně zelená. Na chuť to ale vliv nemá.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo8.5.2025
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika