Grilování na kameni



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
               
host - 6.162 (?) 
3.5.2009 17:23

Dobrý den,

chci se zeptat, jaká je tloušťka kamene?

Marie

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
               
host - 226.182 (?), 13.5.2013 17:45

Zdravím pane Jardo, ty kamna s tou žulovou deskou jsou super.Jen jsem se chtěl zeptat jestli ta deska je položena na litinovém tálu nebo místo něj.Když se topí přímo pod deskou tak praskne.Já si říkal že bych dal plát z nerezi a na něj teprv žulu.Děkuji za rady.rpstylle@seznam.cz  

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 37.27 (?), 27.1.2011 11:13
Chtěl bych se zeptat kdo to vyráběl a jaká byla cena.Je to důkladný výrobek po ze všech stran.Baloun
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 41.8 (?), 7.6.2009 21:12

dobrý den, když to tak čtu tak se mě tento nápad grilovat na kameni taktéž zalibil. Akorat nemam napad jak vyrobit ten gril (držák). Pošlete prosím někdo nějaké tipy - foto - jak to máte vyřešené. Nevim zda mám vyrobit nové topeniště, či nechat někde vyrobit nějaký pojízdný gril.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
Piston - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (57) - 246.100 (?), 13.6.2009 19:12

Grilování na kameni je úžasné, včera jsem si gril s žulovou deskou udělal a dnes jsem ho vyzkoušel. Jen mi poraďte, jak to po použití čístíte od příškvárků? Po prvním použití vypadá deska odporně a pokusy desku oškrábat dřevěnou škrabkou vyšly nazmar.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
Veselka - (13) - 152.183 (?), 1.10.2009 2:25

Po grilování jej znovu rozpálíme, aby se vše řádně přiškvařilo..stačí chvilka a pak seškrábneme špachtlí. Jednou za čas jej studený vydrbu kartáčem a saponátem.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
solutan - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (166) - 224.9 (?), 30.9.2009 23:41
Kamen mám širokej 6cm a z vinglu svařenej rámeček a k němu přivařené nohy o výšce 35 cm.
Bez názvu
Bez názvu
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
Delkim - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (152) - 215.123 (?), 13.6.2009 19:56

laický dotaz, nechybí v tom grilovaném mase ta pro někoho žádoucí chuť či vůně či aroma či jak to nazvat toho dřevěného uhlí? někdy mezi uhlí dám i namočené bylinky nebo namočené "uzené dřevo" a pak ta chuť stojí taky za to

já používám gril Weber jež je s poklopem, to pro mne znamenalo taky revoluci v grilování... přiklopíte, vznikne efekt trouby a maso je uvnitř dokonale šťavnaté

na klasickém grilu se maso často vysušilo, zejména vyšší kusy masa; takhle se dá dělat třeba i velký losos nebo roastbeef v kuse

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 91.21 (?), 13.6.2009 20:36

Nešla by ta žulová deska čistit jako sklokeramická deska na vaření?Chystá se na tento gril, zatím mám jen desku.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 40.193 (?), 30.6.2009 19:29

Dobrý den.

Nemáte někdo zkušenosti s grilovací deskou z lávového kamene, je to sice dražší, ale údajně to není žádná napodobenina ze žuly.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Ako očistiť zalakované časti?14.4.2024
Cesta z litého betonu13.4.2024
Motorova pila stihl 02813.4.2024
Kouří do místnosti12.4.2024
Ventilátor na krbová kamna12.4.2024
Motorova pila stihl 02812.4.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika