Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

laický dotaz, nechybí v tom grilovaném mase ta pro někoho žádoucí chuť či vůně či aroma či jak to nazvat toho dřevěného uhlí? někdy mezi uhlí dám i namočené bylinky nebo namočené "uzené dřevo" a pak ta chuť stojí taky za to

já používám gril Weber jež je s poklopem, to pro mne znamenalo taky revoluci v grilování... přiklopíte, vznikne efekt trouby a maso je uvnitř dokonale šťavnaté

na klasickém grilu se maso často vysušilo, zejména vyšší kusy masa; takhle se dá dělat třeba i velký losos nebo roastbeef v kuse

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika