A až Z o uzení



host - 130.30 (?)
17.10.2021 23:04

Zdravíčko, dávám 18g soli na kilo masa, klobásky po vyuzení mírně dosuším, čímž jsou slanější, protože ztratí objem odpařením vody.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

   Předchozí příspěvky  |  <  21,  22   
                     
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 236.1 (?), 12.4.2020 14:59

Ne, maso česnekuju při nakládání.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 130.30 (?), 17.10.2021 23:01

česnek při naložení, jedině sušený po vyuzení obalit za tepla

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 130.30 (?), 17.10.2021 23:04

Zdravíčko, dávám 18g soli na kilo masa, klobásky po vyuzení mírně dosuším, čímž jsou slanější, protože ztratí objem odpařením vody.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 130.30 (?), 15.10.2022 12:38

Zdravíčko udiči, kdybych si chtěl vyudit paprikový bok, obalit ho v paprice před uzením nebo během, za tepla? Díky

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
<  21,  22   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika