Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Každý má svůj zaručený recepis a postup, tak těžko se budu vyjadřovat k Vašemu složení. Jen mi připadá, že jste "šetřil" na koření. 
Pro lepší barvu také část papriky zpěním na sádle. Hnětač používám na prát, do kterého přidávám podchlazenou vodu. Pak prát smíchám s nakrájeným masem na kostky a už ručně za postupného dodávání vody míchám. Masu nechávám odležet do druhého dne, plním do střev a udím. Nevím, jak u skopového, ale těch deset dnů mi přijde na odležení docela dost.
Martin

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika