Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Problém kyselých klobas bych viděl taky možná v tom, jakou mají teplotu. Čím vlastně topite? Jak udite? Na 20/60/75?Priklad - když dam do udirny klobasy a chci udit na dvacet(studenym kouřem) tak musejí mít klobasy před tím než na ne pošlu kouř taky 20 st. Jinak se na nich bude srážet ocet a dehet. Obsluha generátoru? Foukam tam pomoci akvarijní pumpicky na 70% bez čištění jede 26 h.jen poklepu. Možná by i plné naložený vydržel se stepkou celou dobu. Při teplem uzeni do 75 st. Vše ovládá spirála řízena dig. termostatem tolerance 2 st. Vše bez problému. Taky jsem vyhodil zboží do popelnice. To každý na začátku 😂
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika