Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

 Je to jiný způsob uzení, je ovšem otázka, jestli se tomu ještě dá říkat uzení.  Grilování ve vodním grilu (bylo o něm na fóru podrobně diskutováno) pracuje zřejmě na podobném principu a chuť masa je uzenému taky podobná. 
   Řekl bych, že kusy vepřového masa obvyklé velikosti kolem 1 kg po týdnu naložení nebudou kompletně prosolené (nepoužijete-li nástřik)
   Co se týče délky "uzení". Vložíte-li maso do horkovzdušné trouby na 150 st, budě měkké asi dřív než za 4 hodiny vepřové a za 2 hodiny ryba, i bez efektu páry.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika