Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Klobásy narážím večer a přes noc skladuji v lednici také přikryté potravinářskou fólií. Doba uzení záleží na teplotě kouře - pokud bude uzeno teplým kouřem okolo 70 stupňů je 8 hodin + - dostačující.  To poznáte ochutnáním nejlépe vychladlého vzorku .  Pokud budete udit studeným kouřem do 30 stupňů jsou klobásky trvanlivější, jsou však i "žužlavější" a budete je udit třeba 2 dny. V některých receptech se uvádí doba uzení 2 nebo 4 hodiny - toto považuji za sci fi, respektive za tuto dobu se skutečně klobásy dají upéct v udírně zvýšenou teplotou, nejsou to však již klobásy UZENÉ. Až se Vám budou líbit (po 6 - 8 hodinách), ochutnejte a sám posoudíte, zda ještě udit, či zda máte Vaši výrobu hotovou. Přeji dobré klobásky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika