Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ale takto vám to vydrží pár let, a pak to postupně vše začnete likvidovat, protože se nevlezou vedle sebe. Dělá to tak i moje matka a já to nedokážu pochopit. Kupuje prý zakrslé odrůdy stromků a keřů, přesto jí velmi rychle vyrostou na dvojnásobek udávané velikosti, a ona to jednoduše vykope a zasadí nový menší. A tak stále dokola...

S tím přesazením vám to asi nikdo neřekne. Záleží na tom, v jaké je zemi, jakým způsobem lze vykopat a ponechat kořenový bal. Pokud usekáte delší kořeny a vytrháte zbytek z hlíny (jakože to tak nejspíš uděláte, protože to šetrněji nepůjde), nejspíš po přesazení bude živořit nebo zajde. Zbytky kořenů nedokážou uživit velkou nadzemní část a stromek bude usychat. Musel byste jej zřejmě drasticky ořezat, pak by byla šance. Ale jak by pak vypadal... Matka mi po vykopání nechtěných stromků vždy nabídne, ale máloco se podaří/má smysl zachránit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika