ráda bych si koupila ovocný strom Coxova Reneta a Spartan. Po přečtení Vašich diskuzí jsem zjistila, že místo odrůdy Spartan by možná byla vhodnější odrůda Spalord. Můžete mi poradit, kdy bych tyto odrůdy mohla koupit? Obvolala jsem si okolní školky a bohužel ani jednu odrůdu nenabízejí. Jsem z okolí Svitav. Děkuji za informaci.
Coxovku ma v nabidce napr. olomoucka Reneta. Spalord maji malokde(stejne jako treba Delor nebo Dublet), vloni jsem ho videl v Arbii v Malenovicich, ackoliv v nabidce na internetu nebyl(neni ani letos).
Letos se konečně Spalord objevil na eshopu skolka-stastny.cz. tak sem si ho hned objednal.Může jít o velmi chutné jablko.Se školkou zkušenosti nemám a nikde žádné recenze o ní nejsou.Snad zasílají kvalitní stromky to se teprve uvidí.
To jste mě velmi uklidnila.V tom případě tam možná ještě nějakou tu jabloň přiobjednám.Nabízejí skutečně zajímavé jabloně jako je Zita, Primadela,Viktoria, Petra a ty se v nabídkách jiných espopů a školek zřídkakdy vyskytují spíše vůbec nevyskytují.