|
Příspěvky uživatele - 248.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tkaná či netkaná textilie, 20.8.2012 Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o radu. Chystám se na sázení živého plotu z keřů a nejsem si úplně jistá, zda použít tkanou či netkanou textilii. Mohla bych poprosit o uvedení výhod každé z nich. Dále bych potřebovala poradit, jak vyřešit... celý příspěvek > |  | Živý plot na malou zahradu, 11.6.2012 Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o radu. Tento rok bych chtěla vysázet živý plot, bohužel přesně nevím, jakou rostlinu vybrat. Představovala bych si kvetoucí keř, neopadavý, nejedovatý a bez trnů. Plot bude na slunném místě. Požadovaná výška je... celý příspěvek > |  |
|  | Coxova Reneta a Spalord - kde koupit?, 25.10.2011 Dobrý den,
ráda bych si koupila ovocný strom Coxova Reneta a Spartan. Po přečtení Vašich diskuzí jsem zjistila, že místo odrůdy Spartan by možná byla vhodnější odrůda Spalord. Můžete mi poradit, kdy bych tyto odrůdy mohla koupit? Obvolala jsem si... celý příspěvek > |  |
|
|
|