Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ja mam dobre zkusenosti i s roubovanim narasenych tresni, ale roub obalim parafilmem, a to dela velky rozdil. Kdyz je teplota v lednicce nastavena na 2 stupne, tak je to v pohode. Kdyz takto mate lednicku ale 5 mesicu, tak vas zena asi nepochvali (namrzle potraviny). Pri 4 a vice stupnich uz to rasi teda naramne, hlavne japonske slivone, tresne a hrusne, co jsem tak odpozoroval. Jablone a brokvone vypadaji porad dobre, merunky castecne (castecne narasily i pekany, ktere letos zkousim). Uz mam ale odroubovano, takze mne to tak nevadi.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika