|
Zakoupené hrušky
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10100) - 70.240 (?) 25.11.2012 15:23
Tyto vyobrazené hrušky byly zakoupeny pod názvem DITA (Boscova lahvice x Drouardova), ale já tomu nevěřím ani za mák. Slupku mají prakticky stejnou jako B.lahvice a chuť taky. Taky proto, že Dita by měla být pozdnější a tyto hrušky již konzumně končí. Co se týče zpravodajství z mého ovocného sklepa, tak Bohemiky i Eriky zežloutly, ale dužninu mají stále tužší. Bohemica má zatím chuť fádně sladce "pařížankovitou" a Erika výrazně zajímavě "lahvicovitou". Petra je stále brčálově zelená a David znaky konzumní zralosti nejeví rovněž. Pokud mně ovšem zdělíte, že Dita vypadá i chutná jako Boscova lahvice, tak nemůžu nic namítat. Pochybuji ale, že by se u Dity pod hodnocením chuti "dobrá" skrývala zrovna chuť těchto hrušek.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10100) - 70.240 (?), 3.12.2012 18:12
Tak to jsem z toho Míťo jelen, že ti Erika už změkla. A jelen jsem taky z toho, že na úvodním obrázku tohoto vlákna se v prostřední řadě pravděpodobně o Eriku vůbec nejedná. Spíše by se o Eriku mohlo jednat na obrázku z 24.10. Bylo mi divné, že by byla Erika tak výrazně aromatická, když ji takovou vůbec neznám. Eriky na obrázku z 24.10. jsou ještě tužší, ale s velmi příjemně nasládlou chutí, kde není znát při konzumaci žádná fádnost, ale opravdu velmi příjemná chuť. Otázka je, co je to za hrušky, které jsou původně kupované jako Eriky, jsou výrazně aromatické, ale už končí. Naopak ty novější Eriky teprve s konzumní zralostí začínají. Hned bych tyto Eriky někde přikoupil, pokud bude ještě možnost. Jistě mně potvrdíte, že Erika žádnou výrazně aromatickou příchuť nemá, a ani se o ní nikde nic nepíše.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10100) - 70.240 (?), 25.2.2013 15:11
No nevim, nevim, jestli je to tím, že jsem měl chřipku, ale zakoupené hrušky mně nějak moc nejedou. Kupříkladu Petra, která by mohla být podle vzhledu opravdu Petra, se sice nekazí, její dužnina je stále stejně křehká, ale chuťově nic moc. Anebo mám být jenom rád, že mám stále ve sklepě nějaké trvanlivé hrušky?
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|
|
|
|
|