Vánoční dekorace: trendy dle Pinterestu

Vánoční ozdoby
Zdroj: Pinterest

Vánoční období je tu a s ním přichází do domovů po celém světě ta zvláštní atmosféra plná radosti, tepla a pohody. Jednou z nejoblíbenějších tradic spojených s Vánoci je zdobení domovů, a to nejen stromečkem, ale také různými vánočními dekoracemi. Každý rok se objevují nové trendy a inspirace pro vytvoření krásné a stylové vánoční atmosféry, a jedním z nejvýznamnějších zdrojů těchto nápadů je sociální síť Pinterest. V našem dnešním článku se podíváme na nejnovější a nejvíce inspirující vánoční dekorace, které jsou momentálně velkým hitem na Pinterestu. Připravte se na nápady, které vám pomohou proměnit váš domov v kouzelný vánoční ráj!

Vánoční věnec na dveře

Vánoční věnec ozdobený šiškami, vánočními koulemi a červenou mašlí je tradičním a nádherným prvkem vánoční dekorace. Tento věnec přináší do vašeho domova pohodu a vánoční atmosféru díky kombinaci přírodních prvků a klasických vánočních ozdob. Šišky na věnci přidávají rustikální dotek, zatímco vánoční koule a červená mašle dodávají eleganci. Vánoční věnec lze umístit na dveře, nad krb nebo na stůl jako dekoraci pro váš vánoční stůl. Jeho krása spočívá v jednoduchosti a tradičním designu, který okamžitě připomíná blížící se svátky a přináší radost všem, kteří váš domov navštíví.

Věnec na dveře
Zdroj: Pinterest

Závěsná dekorace z pomerančů a šišek

Pomeranče a šišky jsou klasickým prvkem vánoční výzdoby, který přináší do domu přírodní a rustikální atmosféru. Pro vytvoření této dekorace můžete použít sušené pomeranče, které vytvoří příjemnou vůni, nebo čerstvé pomeranče pro svěží a barevný vzhled. Šišky můžete ozdobit nátěrem, třpytem nebo malbou, aby získaly vánoční vzhled. Tyto závěsné dekorace lze snadno vyrobit sami doma, což je skvělý způsob, jak zapojit celou rodinu do přípravy vánočního prostředí. Ať už je umístíte na vánoční stromeček, nebo je zavěsíte na okna, či je použijete jako stolní dekoraci, závěsná dekorace z pomerančů a šišek dodá vašemu domovu útulný a přírodní dotek během svátků.

Vánoční dekorace: trendy dle Pinterestu
Zdroj: Pinterest

Skořicové svíčky

Svíčka s celými skořicemi přilepenými na povrchu, obmotaná provázkem a zavázaná na mašličku, je nejen krásnou dekorací, ale také přináší do místnosti nádhernou vůni skořice. Tato originální svíčka vytváří útulnou a teplou atmosféru, která je ideální pro vánoční nebo zimní dekoraci. Skořice na svíčce přidává rustikální a přírodní dotek, který zvýrazňuje její jedinečnost. Tato svíčka je také skvělým dárkem pro blízké nebo jako vánoční dekorace na stole.

Skořicové svíčky
Zdroj: Pinterest

Vánoční ozdoba na strom

Šiška, zavěšená na červeno-bílou mašličku, je kouzelným doplňkem na vánočním stromečku. Doplňte tuto vánoční dekoraci o zelené větvičky a červené ozdoby. Tato vánoční ozdoba přínáší přírodní prvek, který evokuje vůni lesa a připomíná nám krásu přírody během zimního období. Je to skvělý způsob, jak spojit vánoční tradice s přírodním prvkem.

Vánoční ozdoba na strom
Zdroj: Pinterest

Vánoční stromky z not

Vánoční stromečky vyrobené z not jsou unikátní a kreativním způsobem, jak vyjádřit vášeň k hudbě během svátků. Tyto originální stromečky mají dřevěný podstavec s připevněnou dřevěnou tyčkou, na kterou jsou provlečeny notové listy, vytvářející tak hudební vzhled. Zlatá hvězdička na vrcholu stromu přidává nádech elegance a dokončuje tuto originální vánoční dekoraci. Tyto notové stromečky jsou skvělým dárkem pro hudební nadšence a milovníky hudby.

Vánoční stromky z not
Zdroj: Pinterest

Vánoční období přináší do našich domovů neopakovatelnou atmosféru plnou radosti a tepla. Jednou z nejoblíbenějších vánočních tradic je zdobení domů, které se neomezuje pouze na stromeček, ale zahrnuje různé inspirující dekorace. Každý rok se objevují nové trendy, které nám umožňují proměnit naše domovy v kouzelný vánoční ráj. Výraznými prvky letošního roku jsou vánoční věnec na dveře, závěsné dekorace z pomerančů a šišek, skořicové svíčky, ozdoba ve tvaru šišky a vánoční stromečky z not. Ať už si vyberete kteroukoli z těchto dekorací, jistě přinesete do svého domova dávku vánočního kouzla a pohody, kterou budete sdílet s rodinou a přáteli. Přejeme vám krásné a radostné vánoce!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno