Oslnivé zimní dekorace na dveře pro uvítání sezóny

Oslnivé zimní dekorace
Zdroj: www.bhg.com

Přivítejte letos v zimě návštěvníky u dveří záplavou lákavých barev, textur a ozdob. Tyto zimní dekorace na vchodové dveře obsahují nejenom přírodní prvky. Vyzkoušejte některý z těchto DIY nápadů na venkovní oslnivé zimní dekorace a vytvořte si zimní scénu, která bude vyhovovat vašemu stylu designu.

Barevné ozdoby v lucernách

Třpytivé ozdoby v duhových barvách zdobí dvě lucerny před těmito jasně modrými vchodovými dveřmi. Naplňte velké skleněné lucerny ozdobami a získejte oslnivé zimní dekorace. Umístěte jednu z nich na historické saně vedle zabalených dárků. Věnec na vchodových dveřích ozdobte chvojím ze zeleně, zvonečky na saních a barevnou stuhou.

Oslnivé zimní dekorace na dveře pro uvítání sezóny
Zdroj: www.bhg.com

Polární medvěd na předních dveří

Závěsné sněhové vločky a rozkošná dekorace ledního medvěda na vstupních dveřích dodávají této verandě hravý nádech. Snadný závěs na dveře pro kutily je vyroben pomocí dvou bílých misek, černé plsti na obličejové rysy a šály. A protože se nejedná o typickou vánoční výzdobu, můžete tuto zimní dekoraci dveří ponechat po celou sezónu.

Oslnivé zimní dekorace na dveře pro uvítání sezóny
Zdroj: www.bhg.com

Zimní věnec ze sněhových vloček

Přivítejte první sníh sezóny tímto věncem inspirovaným sněhovými vločkami. Jednoduchý DIY projekt využívá vintage síta na obilí jako pozadí pro sněhovou vločku. Zimní výzdobu dveří orámujte stálezelenými větvičkami.

Oslnivé zimní dekorace na dveře pro uvítání sezóny
Zdroj: www.bhg.com

Zimní věnec s vesničkou

Vytvořte si zasněženou scénu bez ohledu na to, kde se nacházíte, pomocí tohoto kreativního zimního věnce DIY. Miniaturní domky a stromky zobrazují zasněženou vesničku na zeleném věnci. Jako základ zvolte umělý věnec, abyste mohli tuto zimní výzdobu dveří používat opakovaně rok co rok.

Přírodní zimní dekorace na dveře

Využijte přírodní prvky k vytvoření nádherných zimních dekorací na dveře. Na této slavnostní verandě zaujme na bílém pozadí ozdobený stálezelený stromek, věnce a girlandy. Drátěný koš naplněný palivovým dřevem umocňuje přirozenou útulnost této verandy.

Přírodní zimní dekorace na dveře
Zdroj: www.bhg.com

Zimní věnec na dveře s jelenem

Věnce jsou klasickou zimní dekorací vchodových dveří. Buďte kreativní s nápady na DIY věnce, které ukáží váš osobní styl. Zde je trofej jelena z papírové hmoty nastříkaná bílou barvou, která působí na černých dveřích rustikálně, zatímco přírodní věnec z živé zeleně zjemňuje tento sofistikovaný vchod.

Zimní věnec na dveře s jelenem
Zdroj: www.bhg.com

Vánoční stromek místo klasického věnce

Udělejte dojem na sousedy neobyčejným věncem, který si překvapivě snadno vyrobíte sami. Stačí drátem spojit několik mini cedrových věnců k sobě a vytvoříte tak tvar stromku. Pomocí červené stuhy zavěste věnec na dveře a ozdobte květináče červenými lucerničkami.

Vánoční stromek místo věnce
Zdroj: www.bhg.com

Stříbrné oslnivé zimní dekorace na dveře

Stříbrné hvězdy zaujímají hlavní místo na této okouzlující verandě. Kovové tvary zvýrazňují stálezelený věnec, který je umístěn na vchodových dveřích. Sloupky u vchodu jsou ozdobeny zelenými větvemi doplněny stříbrnými hvězdičkami. Vánoční sezónu vítá také aranžmá kovových stromků na předních schodech.

Stříbrné zimní dekorace na dveře
Zdroj: www.bhg.com

Věnec ve tvaru hvězdy

Kulaté věnce nejsou jedinou možností sezónní výzdoby vchodových dveří. Zeleň ve tvaru hvězdy doplněná červenými bobulemi tvoří výrazný zimní věnec na dveře. Doplňte věnec vhodnou zelení podél lákavého vchodu se sedlovou střechou. Malé stálezelené stromky zasaďte do pozinkovaných květináčů po obou stranách dveří, a celkový vzhled také skvěle doplní červené lucerny a uvítací rohožka.

Zdroj: www.bhg.com

Lední brusle jako věnec

Tato zimní dekorace na dveře zachycuje nostalgického ducha svátků. Vintage brusle naplněné bobulemi a větvemi tvoří jedinečnou alternativu k tradičnímu věnci. Tento nadčasový nápad na zimní výzdobu se stane dominantním prvkem vchodových dveří.

Osvětlený zimní chodník

Vytvořte okouzlující vstup do domu pomocí světelných kulatých ozdob. Chodník před vstupními dvěřmi ozdobte různě velkými koulemi. Expozice bude vypadat obzvlášť úchvatně se sněhem.

Osvětlený zimní chodník
Zdroj: www.bhg.com

Elegantní zimní výzdoba dveří

Vytvořte si elegantní zimní vchod se zlatým třpytivým zrcadlem zasazeným mezi dva věnce. Zelené větve a jelen z papírové hmoty (chráněný před povětrnostními vlivy na verandě) ozdobí cementovou římsu. Zlaté dekorace zvýrazňují stromky u vchodu a dodávají jim lesk.

Elegantní zimní výzdoba dveří
Zdroj: www.bhg.com

Zimní věnce pod sebou

Dva věnce spojené stuhou ve fuchsiové barvě dodají vašim vchodovým dveřím dvojnásobnou dávku radosti. Ozdobte věnce barevnými ozdobami. Zářivé odstíny, jako je tyrkysová, bílá, purpurová a modrá, se budou jasně vyjímat na pozadí tmavě zelených věnců.

Zimní věnce pod sebou
Zdroj: www.bhg.com

Věnec inspirovaný pobřežím

Tento nápad s pobřežní tematikou ukazuje, jak mohou zimní věnce na dveře obsahovat designové prvky, které odrážejí kouzlo domova. Inspirací pro tyto barevné zimní dekorace na dveře bylo místo na pláži. Hvězdice a mušle zdobí jednoduchý věnec, zatímco karmínové písmeno dodává šmrnc jedné z tradičních barev sezóny.

Zdroj: www.bhg.com

V závěru, přivítat návštěvníky u dveří v zimním období může být zábavné a kreativní. Zimní dekorace na přední dveře mohou spojovat přírodní prvky s vánočními akcenty a dodat vašemu domu útulnou atmosféru. Zkuste si vytvořit některý z těchto DIY nápadů, které nejlépe vyhovují vašemu designovému stylu. Rozjasněte svůj vchod a přidejte něco speciálního do vaší zimní výzdoby.

Pokud jste našli nějaký nápad, který vás zaujal, nebo máte vlastní nápady na zimní výzdobu, neváhejte je vyzkoušet a přivítat návštěvníky svým vlastním unikátním způsobem.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno