Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu

Obří tarantule, svíčky zdánlivě levitující ve vzduchu, neuvěřitelně realistické čarodějky? To vše jsou skvělé nápady na halloweenskou výzdobu. Podzim je tu a s ním i Halloween! S ním přichází vůně dýňového latté, skořicových svíček a pohodlných textilií a samozřejmě děsivá Halloweenské výzdoba. Tento oblíbený svátek se odehrává převážně venku. Je to skvělý způsob, jak sdílet halloweenskou náladu se všemi v okolí, například tím, že vyřezáte dýně.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu
Zdroj: www.elledecor.com

1. Barevné dýně

Pokud chcete ozvláštnit vstupní verandu nebo schodiště využijte tradiční podzimní dekoraci. Bez dýní a lucerniček by to nebyl Halloween. A to, co je skvělé, je to, že celá rodina se může zapojit do jejich vyřezávání. A pokud byste se chtěli držet při zemi, můžete použít dýňové lucerny na baterie s LED světly, které mohou sloužit každý rok.

Nevíte, kde začít? Ať už máte rádi klasickou sestavu veselých dýní nebo jste se pustili do strašidelného aranžmá, těchto 13 nápadů na strašidelnou venkovní Halloweenskou výzdobu vás určitě nadchne a inspiruje na tuto sezónu.

Pro ty z vás, kteří touží přidat do své halloweenské výzdoby eklektický vzhled, bude tento výstavní kousek zaručeně skvělou volbou. Prostorný pozemek lze naplno využít pro venkovní dekoraci.  Pro vytvoření halloweenské verandy napomohou dýně, přírodní prvky, jako jsou chryzantémy a v neposlední řadě veselá rohožka a věnec, které dotvářejí vzhled.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - barevné dýně
Zdroj: www.elledecor.com

2. Strašidelný a zábavný

Pokud při dekorování pro Halloweena upřednostňujete strašidelný vzhled, tento nápad je tím pravým. Zvolte tradiční prvky v černé a oranžové barvě, aby vynikly na bílém nábytku. Důležité je použít různé textury a výšky. Hravé černé kočky a zelené rostliny přidávají kouzlo k děsivým dýním a vytvářejí vzhled, který je dost děsivý na to, aby byl zábavný, ale ne příliš děsivý.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - strašidelný a zábavný
Zdroj: www.elledecor.com

3. Lezoucí pavouk

Pro vytvoření lehkomyslné, hravé a pohádkové halloweenské výzdoby, která má právě tu správnou dávku strašidelnosti a není až příliš děsivá, použijte černobílé polštáře, dýně, pavouky na zdi a nečekanou kostru zasunutou do dřevěného sloupu.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - lezoucí pavouk
Zdroj: www.elledecor.com

4. Hodina čarodějek

Nešetřete při výzdobě své verandy na Halloweenskou noc. Výzdoba na obrázku zahrnuje DIY pavučinu ze špagátu, sbírku místních dýní a slavnostní oranžové světelné řetězy. 

Na zavěšení černých čarodějnických klobouků, ze stropu verandy pro kouzelný nádech, použijte suchý zip a rybářský vlasec.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - hodina čarodějek
Zdroj: www.elledecor.com

5. Vítání dýňovým mužem

Oblíbeným svátkem byl vždy Halloween. Mávající dýňový muž připomíná Velký požár v New Yorku, který posloužil jako hlavní inspirace pro dekoraci– která je doplněna neonovou pavučinou a závěsnými světly.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - vítání dýňovým mužem
Zdroj: www.elledecor.com

6. Čarodějnické aranžmá

Aranžmá vytvoříte pomocí svítících čarodějnic, bublajícího kotle, netopýrů a hejnem krkavců. Cedule postavená vedle čarodějnic napovídá, aby se postupovalo opatrně.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - čarodějnické aranžmá
Zdroj: www.elledecor.com

7. Blikající světla

Přidání blikajících světel kolem strašidelné výzdoby na této verandě, může zlepšit náladu a dodat vaší verandě útulnější atmosféru. Zvláště větvičky, které přidávají rustikální nádech. 

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - blikající světla
Zdroj: www.elledecor.com

8. Úsměvné dýně jack-o‘-lanterns

Použití opakovaně využitelných dýní jack-o‘-lanterns jako květinových květinových hrnců je nejjednodušší způsob, jak ozdobit vaši přední verandu. Žluté chryzantémy, pavučiny na zábradlí a pavouk na dveřích vytvářejí přívětivý vstup.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - úsměvné dýně jack-o'-lanterns
Zdroj: www.elledecor.com

9. Pavoučí invaze

Pavouci a kostry skvěle doplňují halloweenskou atmosféru. Přední část domu je doslova přeplněna pavouky – na verandě, na zábradlí, v květinových nádobách a tak dále. Kostry se jevily jako doplněk, a stejně tak i různé druhy chryzantém a dýní pro pestrobarevný efekt.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - pavoučí invaze
Zdroj: www.elledecor.com

10. Levitující svíčky

Dalším nápady na halloweenskou výzdobu jsou například levitující svíčky. Pokud máte rádi filmy s Harry Potterem a levitujícími svíčkami, určitě byste měli vyzkoušet tento snadný projekt DIY. Tento efekt je perfektní pro tuto sezónu a udělá z vaší verandy tajemné a magické místo.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - levitující svíčky
Zdroj: www.elledecor.com

11. Čarodějnické zobrazení

Vytvoření libovolných siluet dodá vaší verandě strašidelný vzhled a snadno zaplní prostor. Tato silueta čarodějnice s kotlem a kočkou zachytí obrovský stín na pozadí. Vstupte, pokud máte odvahu!

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - čarodějnické zobrazení
Zdroj: www.elledecor.com

12. Mrazivý pozdrav

Prvky podzimu se zahrnují do halloweenské výzdoby. Ačkoliv se mohou zdát podobné, přidání mávající kostry a varovného znamení na přední stranu vašeho domu automaticky dá halloweenský vzhled. Míchání a ladění různých prvků a vytvoření děsivého zátiší na verandě je jednou z nejlepších věcí této sezony.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - mrazivý pozdrav
Zdroj: www.elledecor.com

13. Skrytá kostra

Kostry jsou rychlým a snadným doplňkem pro vaši verandu! Umístění bílého přítele do rohu vašeho schodiště s několika dýněmi je dokonalým řešením pro roztomilý a veselý halloweenský okamžik.

Nejlepší nápady na Halloweenskou výzdobu - skrytá kostra
Zdroj: www.elledecor.com

Pokud vás náš článek zaujal, můžete nám v komentářích nechat své tipy a nápady na halloweenskou výzdobu

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno