9 originálních věnců na Dušičky

Věnec s pavoukem
Zdroj: www.countryliving.com

Když se listí začne barvit do ohnivých odstínů a podzimní vzduch se naplní vůní dřeva a koření, víme, že Dušičky jsou za dveřmi. A co by byly Dušičky bez tradičních dekorací, které přivítají tyto svátky přímo u vašich dveří? Věnce na Dušičky jsou odpradávna symbolem pohostinnosti a slavnostního ducha, a proto je vytvoření vlastního věnce ideálním způsobem, jak oslavit tuto sezónu. V dnešním článku jsme si pro vás připravili 9 originálních věnců na Dušičky.

Mechový věnec s mini dýněmi

Vytvořte texturovaný věnec kombinací různých typů mechu, jako je lesní mech a sušený lišejník. Na věnec z pěnového materiálu o velikosti 30 až 40 centimetrů přilepte mech a lišejník horkým lepidlem. Přilepte malé kousky mechu a lišejníku kolem stonků mini bílých dýní a poté je na věnec upevněte pomocí květinových špendlíků a drátu.

9 nejlepších věnců na Dušičky - mechový věnec
Zdroj: www.countryliving.com

Kočičí věnec

Tento roztomilý kočičí věnec je prostě dokonalý pro dekoraci vašich předních dveří v tomto období. A motýlek ho dělá extra sladkým, takže malé návštěvníky neodradí! Věnec z pěnového materiálu o velikosti 35 centimetrů obalte širokou černou stuhou a upevněte květinovými špendlíky. Vytvořte uši z drátu, obalte je stuhou a přilepte horkým lepidlem. Přidejte mašli z oranžového juty.

9 nejlepších věnců na Dušičky - kočičí věnec
Zdroj: www.countryliving.com

Kostkovaný podzimní věnec

Kostkované košile a podzimní listí jdou dohromady jako Vánoce a stromeček! Líbí se nám myšlenka oslavit obě tyto podzimní ikony v jednom veselém věnci. Jak takový věnec vytvořit? Na dvojité lepicí vlákno přeneste šablony listů, poté je přilepte na kostkovanou látku a vystřihněte tvary listů. Poté přilepte vystřižené listy na filc a vystřihněte je znovu. Nakonec obalte pěnový věnec stuhou a připevněte listy pomocí špendlíků nebo horkého lepidla, přičemž střídejte kostkovanou a filcovou stranu. Zavěste na pruh kostkované látky.

Věnce na Dušičky - kostkovaný podzimní věnec
Zdroj: www.countryliving.com

Věnec s pavouky na Dušičky

Udržujte věci jednoduché, ale strašidelné, s celobílým věncem. Malí umělí pavouci zdobí okraje tohoto zábavného výtvoru. Přivažte šest kusů bílého provázku přes 35 centimetrový pěnový věnec, přičemž každý provázek smyčkujte v polovině prvního připevněného kusu, aby vznikl centrální bod. (To je základ pavučiny a mělo by mít 12 „výpletů“.) Přivažte dlouhý kus provázku k centrálnímu bodu; tkejte a smyčkujte od středu ven, abyste vytvořili pavučinu. Pokud vám dojde provázek, přivažte další kus k konci a pokračujte ve tkání. Když dosáhnete k věnci, zavažte na koncovém bodě. Provázek posouvejte nahoru a dolů, abyste vytvořili nerovnoměrné mezery v pavučině. Obalte věnec bílou jutovou stuhou a umělé pavouky připevněte horkým lepidlem. Smyčku z bílé juty přivažte kolem věnce, aby se dal zavěsit.

9 nejlepších věnců na Dušičky - věnec s pavouky
Zdroj: www.countryliving.com

Věnec s mašlemi a duchy

Pokud hledáte něco spíše roztomilého než strašidelného, tento věnec by mohl být přesně pro vás.

 Věnce na Dušičky - věnec s mašlemi a duchy
Zdroj: www.countryliving.com

Věnec s pavouky na Dušičky

Dodejte pavoukům, těm lezoucím tvorům, šmrnc podzimního šarmu na pozadí krásného bílého věnce s bobulemi – samozřejmě pokrytého pavučinami.

 věnec s pavouky
Zdroj: www.countryliving.com

Černý věnec s havranem na Dušičky

Tajemný černý havran bude bdít nad vaším domovem – a strašit hosty ještě předtím, než vstoupí dovnitř!

 věnec s havranem
Zdroj: www.countryliving.com

Nápad na věnec s netopýry

Ozdobte rustikální věnec filcovými netopýry a okamžitě získáte věnec, který se hodí k Dušičkám.

9 nejlepších věnců na Dušičky - věnec s netopýri
Zdroj: www.countryliving.com

Věnec se sovou

Sovy jsou v tomto období roka velkým hitem. Aby jste vyrobili tento dušičkový věnec, obalte 40 centimetrový polystyrenový základ jutovou stuhou a postupujte podle následujících kroků. Pro oči: Použijte pracovní nůžky, abyste z rohože vystřihli kruh o průměru 12,7 cm. Odstřihněte pruh široký 5 cm z okraje rafiové sukně a přilepte jej horkým lepidlem podél vnějšího okraje. Poté přilepte vnější kroužek víčka od sklenice o průměru 11,43 cm, čímž jej zafixujete na kruh. Uprostřed kroužku přilepte kovovou korunku z láhve a obklopte ji sušenými semínky dýně. Do středu korunky přilepte červený dřevěný korálek. Opakujte pro druhé oko. Na křídla: Vystřihněte dva kusy z rohože o výšce 20,32 cm a šířce 12,7 cm. Zobák: Vystřihněte trojúhelník o straně 7,62 cm z rohože; obalte jej sušenými semínky dýně. Pro sestavení: Připevněte zobák, poté oči a křídla pomocí horkého lepidla.

věnec se sovou
Zdroj: www.countryliving.com

Ať už jste se rozhodli pro věnec s netopýry, strašidelnými pavouky, nebo jste se nechali inspirovat tichou bdělostí sovy, každý z těchto věnců přidá vašemu domovu osobitý podzimní nádech. Vytváření některých z 9 originálních věnců na Dušičky je nejen zábavné, ale také příležitost pro vyjádření vaší kreativity a prohloubení sváteční atmosféry.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno