Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vždy je to o dohodě. Pokud tam cypryšky byly před přijetím nového OZ, upravujícího tuto problematiku, tak i bez známé na úřadech je to, jako by měl váš souhlas (zákon nemůže být retroaktivní).

Obecně ty paravany nemusí být jen volně stojící, ale mohou být i zapichovací nebo na zemní vruty. Jinak úřad od úřadu jsou mírné nyance ve výkladu, co jsou prvky zahradní architektury (nevyžadující nic podle §103 stavebního zákona) a co jsou pevné trvalé stavby, na které se již §103 nevztahuje a je potřeba je mít ohlášené nebo projednané.

Jinak na "známou" je nejlepší nejprve zjistit si její jméno a pak si za ní dojít a oznámit jí, že se soused všude chlubí "jak má protekci" a že Vy máte "oznamovací povinnost" v případě, že by to jevilo znaky korupce. Pak se jako kozel zahradníkem, daná známá se musí chovat tak, aby vy (nebo Vaše nestranná náhodná návštěva) jste neměli důvod podlehnout a splnit "oznamovací povinnost".

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika