Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Proč by měly být méně sladší, než ostatní peckoviny?Když u této mirabelky píši, že by při úplném dozrání měla být chuť velmi sladká, až dezertní?Snad kvůli té vysoké (800m)nadmořské výšce.Taky mě zajímá, zda je Bellamíra lepší než Nancýská, nebo se na chuti podepsala, a v jaké míře šedivě mdlá Najbolja.Jaké jsou plusymínusy oproti Nancýské, když je tolik inzerována, nebo se jen musí vrátit hodně peněz, než pěstitelé opravdu zjístí co je zač.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika