Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pro mne to zase žádné velké překvapení není, protože vím co jsem sázel a jaké počasí u nás následovalo: Sázel jsem ihned v pátek 18.5. po přejítí té poslední mrazivé noci. Sázel jsem sazenice, které byly v nejlepší kondici v prvním týdnu května, které jsem ale vzhledem ke svým prostorovým možnostem musel okolo desátého května odvézt na zahradu a uložit v boudě v chladnu prakticky v šeru. Sazenice to přežily docela v pořádku, ale po výsadbě u nás byly vysoké teploty a sucho minmálně tři týdny. Pochopitelně jsem se snažil co nejvíce zalívat, ale pokud není vzdušná vlhkost, tak je problém. Sazenice prakticky zahájily růst až v prvním červnovém týdnu, takže z těchto sazenic jsem zatím sklízel je Stupické a Start, začíná Pollicino. Ještě, že jsem měl 18 sazenic, které jsem měl vysazeny 25.4., které jsem před mrazem ochránil překližkovým rámem a zateplením polystyrenem, nahoru paneláková okna a folie. Ale tam jsem neměl žádné Bejbino, ale měl jsem tam bifteková rajčat, která již více jak čtrnáct dní sklízím.

Pokud jde o sušení, tak já žádnou sušičku nemám, ale najdu si zase čas a prostor na to sušení na společné lodžii v paneláku. Pokud se udělá dlouhodobě nepříznivé počasí, tak budu dosoušet v troubě. S tímto způsobem mám velmi dobré zkušenosti z loňska.

Principe Borghese budu řešit připbližně stejným způsobem a doufám, že si na závěr sezóny vyměníme své zkušenosti.

                Spozdravem Mr Big

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika